Kniha navstev
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Vsetc co idete do ziliny a objednali ste si kalendare, tak ich bude mat gaspi. Zaplatte mu na ruku 5 eur/ks. Pluco ak tam budes budes mat na starosti kalendare, co si objednal pre reprezentaciu zvazu. Treba to zaplatit, tak to uz vyries ako bude treba.
Klub začal asi o 19:25...sidewinder napísal:bol vcera klub? bol som u pazravca 19:20 a nikde ani nohy.. len nejaka "skolka" tam popijala.. siel som dom.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chefo, v Žiline som predal všetky kalendáre. Jedného záujemcu som už musel sklamať. Mám aj peniaze za kalendáre pre kanceláriu LAA. Chýbajú iba peniaze za Ivanove kalendáre. Ivanove kalendáre sú u Jana v Martine, a kalendár pre Anku Nociarovú som doniesol späť, a mohol by si jej ho zaniesť do Podbrezovej.
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Gaspi, velmi ti dakujem, ozvem sa ti ked dojdem do kosic a zideme sa. Pluco nech si ide po ne do ziliny ked bude mat cestu a poslem mu moje cislo uctu . Gaspi z teba by bol normalne obchodnik, co by predal aj zakaznikov . Chvalim ta . Inak anke zoberem kalendar, to som trochu nedomyslel, ze preco som ti ho vobec pribalil heh
Kalendar je super Rano ho berem do prace nech sa potesia i kolegovci
S Jancim som sa stretol v MT a vyzdvihol veci pre Pluca a pred chvilkou mu ich odovzdal.
Hlasim teda, ze akcia prebehla uspesne.
S Jancim som sa stretol v MT a vyzdvihol veci pre Pluca a pred chvilkou mu ich odovzdal.
Hlasim teda, ze akcia prebehla uspesne.
Monotrike
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Neviem, kto to bude za vas vyplacat. Komu mam poslat cislo uctu? Nech sluzi
Vážení piloti, leto a letová sezóna sa blíži. Okrem letovej techniky je potrebné sa zamerať aj na oblečenie, správny imidž a ako byť "in".
Tu sú možné riešenia:
http://www.transair.co.uk/pp+Aviation-T-Shirts+544" onclick="window.open(this.href);return false;
Popradčania už sú "in" (kód tovaru 2268), sú si však vedomí, že len mať na sebe to správne tričko nestačí!
Jeseň ukáže, čo sme robili v lete!
Tu sú možné riešenia:
http://www.transair.co.uk/pp+Aviation-T-Shirts+544" onclick="window.open(this.href);return false;
Popradčania už sú "in" (kód tovaru 2268), sú si však vedomí, že len mať na sebe to správne tričko nestačí!
Jeseň ukáže, čo sme robili v lete!
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
17 libier ... si sa zbláznil Edmond?
Ked prídeš na súťaž Sľubica 2014 alebo Zobor 2014 také dostaneš a pre teba dame aj to "Born... "
Ked prídeš na súťaž Sľubica 2014 alebo Zobor 2014 také dostaneš a pre teba dame aj to "Born... "
Jaro, Edmond sa nezblaznil, on je len kustik lepsie plateny...
Vynechajte párkrát Pažravca a možno bude aj na tričko - ak by ho niekto veľmi chcel.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Vof stvrtok kukajte o 21:55 na STV1 relaciu Reporteri. Bude aj o spore dizajnera a konstruktera slovenskeho, pardon svetoveho super lietadla Dynamic.
V sobotu by ešte mohol byť ešte posledný Háj. Keďže vážne hrozí aj niečo dlhšie ako zleťák, chcelo by to auto na kopec.
Keby nie, tak možno by som aj zase (tentoraz už nerád ) vyšľapal.
Keby nie, tak možno by som aj zase (tentoraz už nerád ) vyšľapal.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Zo mna nic, robim mäsiara, zabijame byka. Skoda skoda..
Ja by som mohol, ale iba v nedelu. A Aerosa uz asi, urcite nevynesiem peso, tak by ozaj bodlo auto. LAco vies vybavit pocasie aj na nedelu?
Ja by som tiez mohol, ale nie v nedelu Daewoo to v tychto podmienkach zvladne? Inak, zda sa mi, ze vietor je trochu zo zapadu.