Kniha navstev
Re: Kniha navstev
No mám pocit, že podľa meteogramu sa počasie asi "odvybavilo" už aj na sobotu.
(Edo, ja mám problém Twister(a) preniesť od auta ku rampe. )
Netuším v akom stave môže byť cesta na Háj...
(Edo, ja mám problém Twister(a) preniesť od auta ku rampe. )
Netuším v akom stave môže byť cesta na Háj...
Asi by som nechal ukecat na Haj na sobotu...
Ale viac premyslam nad Kapusanakom alebo Dobsinskym kopcom
Ale viac premyslam nad Kapusanakom alebo Dobsinskym kopcom
Nuz, podla bude pocasie najvhodnejsie na lietanie az v nedelu a asi Kapus.. Zajtra to bude na Haji este mokre, prilis zo zapadu a mizerny gradient, na Kapusi asi velmi silne.
Dubina zajtra bude asi... A tam by sa hodila aj taká masovejšia výprava. Kde je hlavný náborový správca terénu???
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
a ako poriesite bezvysielackovych?
No štandardne len na hrebeni a len do 1500m. Ale (podľa reakcií) asi nikto nemá záujem.
Ráno sa ešte rozhodnem, či si ten Háj predsa len nevyšľapem
Ráno sa ešte rozhodnem, či si ten Háj predsa len nevyšľapem
Mimochodom, zajtra do 14,00 mám službu, ale "bezvysielačkovým" to aj tak nepomôže.
Mohol by som dlhodobý "zásadový" postoj "bezvysielačkových" konzervatívcov okomentovať, ale načo?
Poviem len - spýtajte Jara S. alebo Jara M., prečo pre nich letecká rádiostanica nie je záťažou a "haraburdím".
Nové mapy CTR a TMA pre Poprad by tento rok už mali platiť, ale Dubina ako možná "gliding area" vraj príde na rad až v druhom kroku.
Pilotom so silným absťákom a bez leteckej RS navrhujem ísť na Lendak. Pri takejto predpovedi vetra bude Lendak nosiť jedna radosť. Mišo G. o tom niečo vie!
Laco, už ma nevolaj "náborovým správcom terénu". Po neúspešných pokusoch ma celkom prešla chuť na Dubine niečo organizovať. Pracovnú brigádu si tam "naordinujem"
aj sám - tak či tak potrebujem zo svojho brucha zhodiť nejaké to kilo.
Mohol by som dlhodobý "zásadový" postoj "bezvysielačkových" konzervatívcov okomentovať, ale načo?
Poviem len - spýtajte Jara S. alebo Jara M., prečo pre nich letecká rádiostanica nie je záťažou a "haraburdím".
Nové mapy CTR a TMA pre Poprad by tento rok už mali platiť, ale Dubina ako možná "gliding area" vraj príde na rad až v druhom kroku.
Pilotom so silným absťákom a bez leteckej RS navrhujem ísť na Lendak. Pri takejto predpovedi vetra bude Lendak nosiť jedna radosť. Mišo G. o tom niečo vie!
Laco, už ma nevolaj "náborovým správcom terénu". Po neúspešných pokusoch ma celkom prešla chuť na Dubine niečo organizovať. Pracovnú brigádu si tam "naordinujem"
aj sám - tak či tak potrebujem zo svojho brucha zhodiť nejaké to kilo.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Tak to je prúser. Keď dobre rozumiem, tak Dubina ako kopec pre žiakov ktorí by už zvládli let z veľkého kopca skončil? Je to škoda, lebo to bola alternatíva k Háju v čase keď je zakázaný.
Neviem ako to budem riešiť, keďže z KE som asi jediný funkčne "ovysielačkovaný". A samému sa mi nechce chodiť lietať. (Už to vidím tak, že sa tam dostanem len vtedy, keď nikto nebude chcieť ísť lietať, len Jaro Sojka a ja.)
Edmond, neviem či si ma dobre pochopil, ten "titul" nemal byť hanlivý. Práve naopak skôr pochvala za energiu, ktorú si vložil za tie roky do Dubiny...
Neviem ako to budem riešiť, keďže z KE som asi jediný funkčne "ovysielačkovaný". A samému sa mi nechce chodiť lietať. (Už to vidím tak, že sa tam dostanem len vtedy, keď nikto nebude chcieť ísť lietať, len Jaro Sojka a ja.)
Edmond, neviem či si ma dobre pochopil, ten "titul" nemal byť hanlivý. Práve naopak skôr pochvala za energiu, ktorú si vložil za tie roky do Dubiny...
Nejak nam na Vychode dochadzaju kopce...
Prisli sme o Bukovec, Tokaj, do znacnej miery o Dubinu...
Prisli sme o Bukovec, Tokaj, do znacnej miery o Dubinu...
zostava uz len asi vrtula...
Jano, myslis toto? http://vimeo.com/85778090" onclick="window.open(this.href);return false;
Laco, z mobilu som písal odpoveď a aj info o super dobrej správe, ale nejako sa mi to zrušilo.
Napíšem to všetko po 14:00 z PC.
Napíšem to všetko po 14:00 z PC.
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
Edo,pekne zabery,toto sme s Jirim zazili spolu,ma to nieco do seba ,akurat len miestne - mala rychlost a dolet.Pohodlnejsie je to v triku - ze Laco ?
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Dnes je posledný termín na nahlásenie termínov súťaží. Zatiaľ sa neprihlásil žiadny organizátor, takže ročník MSR2014 asi vynecháme. Len aby ste vedeli, ak to schváli zvyšok predsedníctva zväzu, tak o zrušení disciplíny bude rozhodovať iba organizátor, bez ohľadu na počet pilotov
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
terminy nahlasme,
potom mozno najdeme organizatora.
Mozme dat organizatora Zvaz ZL ci?
potom mozno najdeme organizatora.
Mozme dat organizatora Zvaz ZL ci?