ešte platí tá brigáda zo zleťákom?juraj napísal:Pojdeme v sobotu urobit malu brigadu na Krivostianku? Spojenu so zletakom?
Aspon tak to momentalne vyzera podla predpovede.
Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Stano, velmi nad tym rozmyslam, pretoze v sobotu by to nebol zletak, ale dlhe lietanie, teda pokial by sa nam podarilo odstartovat - bude celkom slusne fucat. Do takeho vetra sa mi nechce. Predbezne vyzera nedela nadejnejsie.
Ale smer vetra je horsi na nedelu.
Zatial predpoved hovori ze sa staca na SV a ten je tam vyslovene nevhodny.
A pri tej sile aka ma byt nestartovatelny.
Minuly rok sme tam s Misom zazili SV aj sme startovali ale druhy krat by som uz nesiel...
Zatial predpoved hovori ze sa staca na SV a ten je tam vyslovene nevhodny.
A pri tej sile aka ma byt nestartovatelny.
Minuly rok sme tam s Misom zazili SV aj sme startovali ale druhy krat by som uz nesiel...
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Skusim sa isť zajtra pozrieť na Lysu stráž od severu. Je tam obrovská lúka sklonená S-SV. Teoreticky by nedela mohla vydať ale rozhodnem sa či pojdem skušať do 10 m predpokladam že to bude dosť turbulentné.
Pani, mne sa zda, ze zajtra by mohol zafungovat Kohut. Na Krivostianku to asi bude prilis z vychodu. Kto by mal zaujem?
Zdravim chlapci, momentalne som po operacii lakta. Lietat pravdepodobne nebudem moct do konca mesiaca. O tyzden ale uz budem schopny soferovat. Rad vam budem v tomto obdobi robit sofera, kedze pracujem na zmeny mam aj volne dni cez tyzden. Staci ked mi napisete. Byvam na KVP. Letu zdar.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Ja určite áno ak: ...
Niečo na mňa lezie a holá baba to nie je.
Včera som si natiahol s malou 6 kg loptou sval na ramene.
Som v robote a pod kohútom 11:30 bol SZ. Sedí to s Inkou aj Aladinom. Teda zajtra je tam SV. Za hodinu idem z roboty tak vyjdem na Kohut skúsim aj cestu v akom je stave. Napíšem večer.
Niečo na mňa lezie a holá baba to nie je.
Včera som si natiahol s malou 6 kg loptou sval na ramene.
Som v robote a pod kohútom 11:30 bol SZ. Sedí to s Inkou aj Aladinom. Teda zajtra je tam SV. Za hodinu idem z roboty tak vyjdem na Kohut skúsim aj cestu v akom je stave. Napíšem večer.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Cca 16:00 na Kohúte zľava SZ do 5 m. Lietatelné len z pohľadu sily ale nie smeru.
Dnes bolo krásne vidno čo to je CCL hladina LCL. CCL bola o 16tej cez 4000 m a LCL 1150. Na Čerhove aj Branisku boli čiapočky z mrakov.
Parádne, dlho som na toto čakal kedy sa dajú grafy vidieť.
Zajtra ráno pokukáme Inku. Hádam po 1Otej vyrazím z PO a na Kohúte budem čakať. Keď to nepríde balím. Kto sa pridá?
Dnes bolo krásne vidno čo to je CCL hladina LCL. CCL bola o 16tej cez 4000 m a LCL 1150. Na Čerhove aj Branisku boli čiapočky z mrakov.
Parádne, dlho som na toto čakal kedy sa dajú grafy vidieť.
Zajtra ráno pokukáme Inku. Hádam po 1Otej vyrazím z PO a na Kohúte budem čakať. Keď to nepríde balím. Kto sa pridá?
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Mozno ta startovacka, co sme spravili bude mat daco do seba, ale je to pre drsonov asi, nech sa vyjadri autor :D
ja by som mal záujem, o ktorej mám byť pred garážou?juraj napísal:Pani, mne sa zda, ze zajtra by mohol zafungovat Kohut. Na Krivostianku to asi bude prilis z vychodu. Kto by mal zaujem?
Rano si zavolame. Stano, len si nie som isty, ci je to dobry napad s tym Tvojim kridlom ist na Kohut, najma ked si mal taku dlhu prestavku. Kedy si letel naposledy?
Asi už nič...
Naposledy upravil/-a Laco v Št Mar 13, 2014 1:44 pm, upravené celkom 1 krát.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
ja som dnes rodinobody a robotobody vycerpal.. ale velmi lakava ponuka laco, hned by som siel
------------------------------------------------------------
zmena v zozname, resp terminoch MSR, v prvom prispevku od gaspiho vyznacena cervonu. vid TU
------------------------------------------------------------
zmena v zozname, resp terminoch MSR, v prvom prispevku od gaspiho vyznacena cervonu. vid TU
Na vikend to vyzera letovo. V sobotu strazim deti, ale v nedelu by som mozno niekam vyrazil. Kto by sa pridal?