Kniha navstev
Priamo nad Kosicami nelietame. Motorak je lepsi na tahanie preto, lebo ma motor. To znamena ze moze stupat, udrziavat rovnaku vysku letu, alebo robit nizke nalety nezavisle od pocasia, resp. termickych podmienok. Nemusi startovat nad miestom kde by malo byt ten transparent vidiet, ale moze startovat inde a nad to miesto doleti, urobi par preletov, urobi par okruhov a odleti pristat. Toto sa s bezmotorovim rogalom neda. Ma aj dostatocnu taznu silu na tahanie reklamnych trasp. Samozrejme aj tie musia byt v nejakych rozumnych velkostiach, ziadne giganticke plachty. Skus z auta vymontovat motor a zavesit zanho prives. Asi tak je to s bezm. rogalom a transparentom...
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Nechcem ta nijako odradit alebo znechutit alebo nieco.. si tu urcite vitanyNovio napísal:a ma to niekto vo vasom klube motorove rogala?
kvoli comu je to lepsie?
ale zrejme patris medzi typy co maju 1000 otazok..
preto ta prosim prestuduj a precitaj si celu web stranku a forum.
potom prides nato co je v nasich silach a co nie co robime a co nie.
ak chces vediet viac tak si zisti kedy lietame a mozes sa prist priamo pozriet a uricte si takto sam odpovies aspon na 900 otazok.
na fore je kopa ludi roznych povah roznych povolani a moze sa stat ze sa opytas nejaku somarinu alebo nieco a mozes byt skaredo odpinkany. niektory si to uz skusili (tomi)
takze ja ta vitam na fore, precitaj stranku a forum ..a tesime sa na vecne prispevky..
ved tu vlastne nic nebolo... alebo zeby predsa?
Mamička uvarila ďeťom na večeru zajaca a deti jedia a jedia a zrazu sa Anička opýta:mamička čo je to keď je to také hrozne dobré?Mamička odpovie"no deti skúste hádať, niekedy tak hovorím oteckovi"zachvíĽu sa Aňicka povracia a hovori Palo nejedz to to je k.k.t!
Dobre, dobre, nabuduce dam tento prispevok do vtipov.
Mamička uvarila ďeťom na večeru zajaca a deti jedia a jedia a zrazu sa Anička opýta:mamička čo je to keď je to také hrozne dobré?Mamička odpovie"no deti skúste hádať, niekedy tak hovorím oteckovi"zachvíĽu sa Aňicka povracia a hovori Palo nejedz to to je k.k.t!
Dobre, dobre, nabuduce dam tento prispevok do vtipov.
Naposledy upravil/-a eduardo v St Sep 17, 2008 7:23 am, upravené celkom 2 krát.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Poprosim nevkladat do fora take odkazy. Myslim, ze je to uz za hranicou vtipneho a slusneho. Autora poprosim link odstranit. Do buducna budeme taketo odkazy z petom okamzite mazat.toto je iba pre silne a prazdne zaludky. Pudingari a slabsie povahy nekukat!!! http://*************************
ĂŹakujem
PS: ak chcete !potesit! zvysok teamu niecim podobnym posielajte taketo veci cez ss alebo mailom.
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Stretavame sa kazdy stvrtok v Gazdovskej pivnici, oficialne od 18.00, realne mozno tak o polhodinku neskor . V lete sme hore na letnej terase, v zime dole celkom vzadu v nefajciarskej casti, pripadne v "jaskynke" (ak je volna).
V tejto suvislosti mi pri pohlade z okna napadla otazka pre "pravidelnikov": Stahujeme sa uz do pivnice?
V tejto suvislosti mi pri pohlade z okna napadla otazka pre "pravidelnikov": Stahujeme sa uz do pivnice?