Plese 22.2.2015
-
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Plese 22.2.2015
Chefo a ja sme uspesne zleteli Plese. Hore nas vyviezol ratrak. Hoci na starte fukalo svahove (nad inverziou), po vyklesani pod inverziu to uz sypalo dole http://www.xcontest.org/world/en/flight ... 2015/14:13" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Plese 22.2.2015
Hm, asi to chcelo mať gule a letieť do kotla medzi Plešami a Vysokou...
Ta vy ste drsoni. Gratulujem.
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chcel som dat aj video, len nejak sa neviem donutit to postrihat . Takze bolo to super vo velkom style, lebo sme si spravili taku trojkombinaciu: Lyzovanie, Lietanie, Turistika. Najprv sme s batohmi vysli na vleku hore a co to polyzovali, potom na ratraku s kridlami a nakoniec peso po auto. Vo vzduchu bolo citit horizontalny strih vetra, v niektorych miestach ta turbulencia pripominala stupaky ktore sa jednozakrutou dali aj tocit . 100m pod startom kvalitny klesak, fungovala tam uz katabata. Pristali sme vysmiaty do snehu. Je to zaujimavy pocit . Bohusi bolo super . Chcel by som sa touto cestou podakovat chate na plesiach, ze sa o nas tak fajne staraju aze nam poskytli vyvoz na ratraku Apropo, na plesiach sa nam rozvija novy sport - SnowKiting
Nuž a teraz už len Bohuša udržať v letovej nálade aspoň do polovice sezóny
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Tak ako hovorite. Treba lietat kolko to da . SNazili sme sa spravit aj my taku nasu tradiciu aj ked sme to na komplet neniesli hore peso ako hajisti
- Karel Haman
- Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 11:40 am
- Kontaktovať užívateľa:
Blahopřeji ke krásné akci. Já byl v tento den v teple a právě jsem chtěl o tom napsat na Vaše stránky info. Tak to vkládám zde:
http://www.hanggliding.cz/aktuality/rog ... -olomouci/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdybyste měli cestu kolem nezapomeňte se zastavit. Podzemní parkování je tam nejméně 2h zdarma .
Všechny zdravím.
http://www.hanggliding.cz/aktuality/rog ... -olomouci/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdybyste měli cestu kolem nezapomeňte se zastavit. Podzemní parkování je tam nejméně 2h zdarma .
Všechny zdravím.
Karel
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ako to tam Karle zvládaš, toľké hodiny tam visieť bez pípania varia ...
- Karel Haman
- Dátum registrácie: St Nov 28, 2007 11:40 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj Jaro. To by mě určitě zabilo . Naštěstí tam visí figurína, shodou okolností je to modelka na podpatcích a přidělili mi ji nahatou . Už je tam 3 týdny, a pořád se usmívá, myslím od té doby co jsem ji oblékal...
Karel
Karel, ona sa určite usmieva od radosti, že si nič nestihol, kým oblečená nebola
Velmi pekne. Ked budes mat casu hod potom to videjko.
Jooj, dufam, ze sa na Plese uz tento rok dostanem
Jooj, dufam, ze sa na Plese uz tento rok dostanem
Monotrike
- Chefo
- Kontaktovať užívateľa:
Ak mas kridlo aspon atlasoidne, mozes chodit kedykolvek s nami
Mno mam svoju Conchittku Tak jej poviem ze kam sa moze tesit uz len smer a sila vetra tedaChefo napísal:Ak mas kridlo aspon atlasoidne, mozes chodit kedykolvek s nami
Monotrike