Výcvik žiakov KE 2015
Re: Výcvik žiakov KE 2015
Chlapci, zraz o 14.00 LSEČ (nezabudnite si posunúť čas na hodinkách na letný) pred garážou. Pre Jan83 je to garáž číslo medzi plecháčmi za Set-om. Dobre sa obleč a zober si aj čiapku, na kopci býva veterno a chladno
Naposledy upravil/-a juraj v Ne Mar 29, 2015 10:23 pm, upravené celkom 1 krát.
dohodnuté
Siel by som s vami ... ozvem sa na obed
Milí žiaci,
z počasia, ktoré nás čaká cez Veľkú noc, vidím trochu výcviku schopné to, ktoré nám servírujú v sobotu. Asi Lada, Milan zalietavanie nového postroja a upevňovanie návykov letu v ľahu a Jano prvé štarty. Zprevádzkyschopnenie druhej vrany. Hláste sa
z počasia, ktoré nás čaká cez Veľkú noc, vidím trochu výcviku schopné to, ktoré nám servírujú v sobotu. Asi Lada, Milan zalietavanie nového postroja a upevňovanie návykov letu v ľahu a Jano prvé štarty. Zprevádzkyschopnenie druhej vrany. Hláste sa
Hlásim sa Určite rád pôjdem.
Ja by som aj mohol jedine keby sme sli niekedy skor lebo vecer mam nocnu
Milí žiaci, sobota na výcvik zatiaľ platí, predpokladám zraz pri garáži okolo 10.00, návrat okolo 14.00.
Ale vzhľadom na premenlivý charakter počasia si vyhradzujem právo definitívne rozhodnúť ráno o 9.00 hod.
Ale vzhľadom na premenlivý charakter počasia si vyhradzujem právo definitívne rozhodnúť ráno o 9.00 hod.
Milí žiaci, v sobotu by mohol byť výcvik (asi Lada). Predpokladám skorý odchod aj príchod. Je záujem?
Mam nocnu, ale ked sa vratime skor nieje problem u mna.
Milí žiaci, trochu sa mi zmenil program na víkend, ostávam doma a v nedelu by som mohol vybehnut na maly kopec. Kto by mal cas a zaujem?
Ja mozem, mam volno
potvrdzujem nedeľu
Milí žiaci, ak sa predpoveď počasia nezmení, mali by sme ísť v nedeľu na Budimír. Do skorého popoludnia predpovedajú s. až sz. prúdenie, skúsime to využiť. Milan si osvojí svoj postroj, môžeme skúsiť aj Atlas (ak to stihneme), Jano a Tomáš by už mali lietať samostatne a možno príde aj úplný nováčik. Predpoklad stretnutia pri garáži o 8.30 a návrat do 14.00. Upresním v sobotu večer
Milí žiaci,
zajtra ráno zraz o 8.30 pred garážou. Sever bude má fúkať asi do 13.00, preto sa musíme trochu poponáhľať. Teplo nebude, pripravte sa na chlad.
zajtra ráno zraz o 8.30 pred garážou. Sever bude má fúkať asi do 13.00, preto sa musíme trochu poponáhľať. Teplo nebude, pripravte sa na chlad.