Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
No, nechcem Ti oponovat, ale na tej bude obcas stoji a pada slovenske zavesne lietane.sidewinder napísal:aky ma zmysel riesit ci na googli nejaka buda 5x5 je alebo nie?
Vlastne aby som sa vyjadril presnejsie: sedi, obcas postava a sem-tam odpadava, no kto kolko znesie ... (vid rozna fotodokumentacia)
Takze Mato, len do nich, nejaka softwareova spolocnost nas predsa nebude rozkladat "zhora"...
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
aky ma zmysel riesit ci na googli nejaka buda 5x5 je alebo nie?[/quote]
Marian, Marian, takto sa rúhať. Myslím, že na najbližšej členskej schôdzí bude jedno miesto volné.
Ja som tým len chcel poukázať na širokosiahlu konšpiráciu proti slovenskému závesnému lietaniu (ochranáry, poĽovníci, počasie a teraz aj Google vymaže miesto našich členských schôdzí, no fuj)
Marian, Marian, takto sa rúhať. Myslím, že na najbližšej členskej schôdzí bude jedno miesto volné.
Ja som tým len chcel poukázať na širokosiahlu konšpiráciu proti slovenskému závesnému lietaniu (ochranáry, poĽovníci, počasie a teraz aj Google vymaže miesto našich členských schôdzí, no fuj)
- PetoR
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 8:10 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ciastocne mas pravdu, ale tuto povinnost maju iba slovenske firmy, viem ze s tym bol problem, ze na mapy.zoznam.sk budova nie je, ale otvoris google a tam to najdes este v lepsom rozliseni. Ale Google nedonutia... Preto je divne, ze prave Matova chata na zozname je, a v guuugli nie.jaro napísal:to mato: podobne v poslednom roku až polroku zmizli niektore letiská, objekty zaujímavého, mil a podobneho charakteru. myslim že tie zmenene casti su nahradzane starsimi fotkami. mozno za chvilu uvidis ako niekto u vas stavia novu chatu.
PS: pozri si napriklad zeleznicnu stanicu a hangare pod Kapusanskym hradom na zozname... Uvidis ako kolajnice vchadzaju do lesa... Ale teraz pozeram, ze gugl tam ma uz tiez les... Hmm, no nic uz, kym boli fotky v nizsom rozliseni, tak tam bolo vidno celu stanicu... Ale kedze to tam poznas, vies ze tam nie je taky les ako tam dali oni
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
chcem lietat
chcem sa zapojit do sutaze "prinut svojho instruktora". rad by som siel na kopec. kedy pojdeme? mozem viacmenej kedykolvek.
- marek pp
- Dátum registrácie: Po Okt 01, 2007 6:56 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ja už túto súťaž s menšími obmenami hrám. Cena je (v mojom prípade) vytúžený piloťák typu A , dúfam.Ivan napísal:Súťaž "prinúť si svojho inštruktora" to nepoznám, aké sú pravidlá nikto ma ešte nezasvetil do tejto časti závesného lietania?
Pravidlá neexistujú a podĽa toho čo mi povedali, pomáha len mierny nátlak .
Takže, držme si palce Ivan .