Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Miso, tu to mas uz vymyslene : http://www.trikebuggy.com/delta/manta/index.htm
Kde inde ako v Ziline by si zelel byvat kazdy rogalista...Hifi napísal:Zdravím vás páni som tu nový a keďže ma vaša stránka zaujala tak som si dovolil zaregistrovať sa. A keďže nie som z vášho okolia, chcel by som sa spýtať či aj v Žiline je obdobný klub alebo skupina, ď. za odpoveď.
Kontaktuj napriklad MataZA, alebo belani(ho)
To Hifi; O aktivnom klube v ZA neviem, kedysi bol Sarkanklub a bol som aj clenom (vraj.. ). Aktivne lietam iba ja a belani (no ktovie ci sa tomu da hovorit aktivne..) instruktora v ZA zial nieto, co viem na SK su aktivny instruktori v BA a potom v KE. V BA som sa uz Ivana NAY pytal a ten je momentalne vytazeny na 200% takze nic a v KE, ked tak pozeram, tak maju sancu max. z okolia KE.. aj ti musia dobre nabrusit svoje jazyky (alebo klavesnice ). Realna sanca vsak je u Karla Hamanna z Dolnej Becvy (cca. 65km od ZA). Chodi so ziakmi dost casto na Stranik, takze si myslim ze je to pre teba ta najrealnejsia varianta (blizsie info na www.hanggliding.cz). Ak sa budes chciet blizsie zoznamit s lietanim a vecami suvisiacimi, daj vediet, zavolam ti ked pojdem najblizsie na kopec. (Ehm, ked sme pri tom, mas vodicak?)Hifi napísal:Zdravím vás páni som tu nový a keďže ma vaša stránka zaujala tak som si dovolil zaregistrovať sa. A keďže nie som z vášho okolia, chcel by som sa spýtať či aj v Žiline je obdobný klub alebo skupina, ď. za odpoveď.
Vela zdaru!
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Co planujete na buduci pekný víkend? Ja by som v nedelu mohol ist na nejaky pekny kopec. Idealna by bola kralovka aje o tom uz budeme len snivat. Este by sa dalo Lomnické sedlo keby niekto vybavil lanovku. Chlapci, lietači ved dačo zorganizujte pre nas starcov.
V sobotu organizujem na zahrade guĽaš. Kto ma zaujem nech sa dopredu ohlási aby som mu zohnal rýĽ, nejaké vidly a fúrik na hnoj. Pitie platím ja. Návštevám po 18tej ktorá bude klopať rukami neotváram.
V sobotu by sa malo dať pekne zletieť Bučie tak si to rozmyslite.
V sobotu organizujem na zahrade guĽaš. Kto ma zaujem nech sa dopredu ohlási aby som mu zohnal rýĽ, nejaké vidly a fúrik na hnoj. Pitie platím ja. Návštevám po 18tej ktorá bude klopať rukami neotváram.
V sobotu by sa malo dať pekne zletieť Bučie tak si to rozmyslite.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa: