Kniha navstev
to Hifi; plnoletost nie je podmienka na ziskanie pilotaku, pytal som sa na vodicak preto, aby som vedel, ci ked ta vezmem na kopec pozret ako sa lieta, mozem pocitat s tym, ze mi zvezies auto dolu z kopca
Mas pravdu, je hanba ze nieto klubu, ale kedze belani je registrovany v Banovciach odkial pochadza, som tu na to vcelku sam.. a to by bol uz co za klub . Ale poznam dalsich dvoch mladych, ktori velmi velmi chcu lietat, mozem ta s nimi spojit a uvidime..
Mas pravdu, je hanba ze nieto klubu, ale kedze belani je registrovany v Banovciach odkial pochadza, som tu na to vcelku sam.. a to by bol uz co za klub . Ale poznam dalsich dvoch mladych, ktori velmi velmi chcu lietat, mozem ta s nimi spojit a uvidime..
Gaspi, som z toho nestastny. Po odvazeni mojho najlahsieho kridla ( v dacronovom obale) som z hrozou zistil ze spolu je to takmer 27 kg.pegas napísal:Po pridaní krídel od Finsterwaldera vyzerá náš rebríček hmotností nasledovne:
KPL3 14 (Gaspi) ... 41kg,
KPL3 14 (Jaro) ... 39kg,
Bautek Twister (Laco) ... 39kg,
Bautek (Bojcunescu) ... 36kg,
Magic Kiss (Mato) ... 35kg,
Seedwings Merlin (MisoG) ... 34kg,
U2 (Murin) ... 31kg,
Finsterwalder Spedfex ... 30kg
Thalhofer ... 29.5kg,
vrana (Jaro) ... 29.7kg
Finsterwalder Funfex ... 24kg
Finsterwalder Perfex ... 22kg
-
- Dátum registrácie: Št Okt 02, 2008 7:46 am
- Kontaktovať užívateľa:
Ak som sa niekoho dotkol beriem späť. Tento pocit som mal špecifikovať zažil som ho minulého roku, dovalila sa tam tlupa s PL samé Gore-Tex a Edel povyťahovali fajky a celý kopec bol ich... počet vzletov nula a bolo letové počasie pretože pár Ľudí lietalo - isto je to o pocitoch, zobral som sa a radšej som zostúpil. Ešte raz nikoho slušného som sa nechcel dotknúť a "nedávať to na web" beriem ako radu a ruším ten príspevok. Ešte raz sa ospravedlňujem za svoj pocit. PS: To belani "a LAA bude tiez isto silnejsia...hmm?" ako to mám chápať, neporozumel som.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
to Hifi:
Fakt by si mal citat SS
To s tou LAA bola ironia. Rusit si nic nemusel a podla mna si sa tiez nikoho nedotkol. Zvyknes si a neber vsetko tak vazne. To o com pises zazijes este vela krat ak budes lietat. A to nehovorim o tom co sa da s niektorymi zazit vo vzduchu (hlavne na Straniku)
Tych Goratexovych (aj inych ...exovych) je vela (ale ich je vsetkych vela) a prave tito maju len reci Ja som Ti len chcel vysvetlit ze keby rogalistov bolo tolko co padackarov tiez by sa vyskytovali "fajkove" tlupy na kopcoch (ja asi ako ich vodca ) a ze s vacsinou z nich sa "da"...
Fakt by si mal citat SS
To s tou LAA bola ironia. Rusit si nic nemusel a podla mna si sa tiez nikoho nedotkol. Zvyknes si a neber vsetko tak vazne. To o com pises zazijes este vela krat ak budes lietat. A to nehovorim o tom co sa da s niektorymi zazit vo vzduchu (hlavne na Straniku)
Tych Goratexovych (aj inych ...exovych) je vela (ale ich je vsetkych vela) a prave tito maju len reci Ja som Ti len chcel vysvetlit ze keby rogalistov bolo tolko co padackarov tiez by sa vyskytovali "fajkove" tlupy na kopcoch (ja asi ako ich vodca ) a ze s vacsinou z nich sa "da"...