Kniha navstev
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Jaaa bych tote media zakazala , za sirenie nepravdivych informacii a poplasnych sprav....
Novorocne polietanie navrhujem na Straniku. Z Vychodu a Zapadu to mame nastejno. No a bude povievat juh pri -2C
Monotrike
Vsetkym nam do noveho roku vela stastia zdravia a radosti. A penazi tolko, aby bolo dost, aby bolo za co lietat, ale aby nikoho nepokazili...
No a na novorocne lietanie mozme zatial vyberat z dvoch dni - sobota a nedela. Ja by som bol za sobotu, to uz by mohli byt vsetci triezvi ,
Prosim dajte vediet kto ako moze a chce, aby sme to zorganizovali s co najvacsou ucastou.
Vas kulturny referent
No a na novorocne lietanie mozme zatial vyberat z dvoch dni - sobota a nedela. Ja by som bol za sobotu, to uz by mohli byt vsetci triezvi ,
Prosim dajte vediet kto ako moze a chce, aby sme to zorganizovali s co najvacsou ucastou.
Vas kulturny referent
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
ja idem. ak je mozne laco. rezervujem si tvoj atlas
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci, prajem do nového roka krásne lietanie a veľa šťastia v rodine.
K novorocnemu lietaniu: vidim to na dve alternativy- Haj, kde to sice bude dost vychodne, ale zletitelne, alebo Nizna Mysla, kde vieme urobit novorocne lietanie v klasickom style, kde si mozu dobre zaskakat aj moji ziaci. Jaj, hovorim o zajtrajsku, teda sobote a caka nas riadna kosa. Hm, sam teraz neviem, comu dat prednost
Takze novorocne lietanie bude zajtra. Haj by bol dobry, keby islo o" drson-day". Vzhladom k spolocensko-kulturnemu rozmeru lietania zvolime tu myšľu, Noro to bude mat na skok. A este uloha pre "miestnych": najst teplu (teda vykurenu) krcmu.
Zraz dajme spolu s Jurajovou skolou pred garage o 10.00. Ja dojdem asi z domu, alebo po ceste...
Zraz dajme spolu s Jurajovou skolou pred garage o 10.00. Ja dojdem asi z domu, alebo po ceste...
TAk teda zajtra o desiatej. Duf ze ku niekomu vojdem.
Zdravím Vás chalani a do nového roka želám všetko dobré,
chcem vás poprosiť o "koordináty" miesta štartu
chcem vás poprosiť o "koordináty" miesta štartu
Rado, pozri moj prispevok v oznamoch pre ziakov
Ďakujem Juraj, už sa tak stalo
Pozerám, pozerám do budúcnosti a tuším zleťák z Hája 6.1.
Otazka znie.
Na troch kralov mame vyvoz na Haj, alebo sa uz organizuje "drsoň-day"?
Na troch kralov mame vyvoz na Haj, alebo sa uz organizuje "drsoň-day"?