Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
tak som si pokukal ked som sa v Slovinsku pobal a pocuval
https://www.youtube.com/watch?v=aLfIJz-fbAI
https://www.youtube.com/watch?v=aLfIJz-fbAI
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Hlavne v noci buria...
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
tá teda bola
Jutre pridzem do klubu bo minule som zapomnul že je štvertok.
Na zajtra som si aj ja dal záväzok prísť do klubu. Dúfam, že nezabudnem...
Už sa vám niekedy podarilo 3x zadať zlé heslo pri prihlasovaní na FÓRUM a potom prekonávať SPAMovú bariéru? Nie? Tak si to skúste a uvidíte aká je to sranda. Ale ja som žiaľ na tú srandu asi tupý jak poleno a musel som rezignovane odísť. Moja Janka to pochopila na 1x. 6eby tý IT-čkari boli naozaj iný?
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Edo to je moja praca .. dovtedy som "pritvrdoval" tu registracnu otazku, kym sa prestali registrovat automaticky boti.. toto prejde len ten co fakt chce do fora ...
Edo, úprimnú sústrasť. Je to priekak, keď je žena múdrejšia ako mužeduardo napísal:Už sa vám niekedy podarilo 3x zadať zlé heslo pri prihlasovaní na FÓRUM a potom prekonávať SPAMovú bariéru? Nie? Tak si to skúste a uvidíte aká je to sranda. Ale ja som žiaľ na tú srandu asi tupý jak poleno a musel som rezignovane odísť. Moja Janka to pochopila na 1x. 6eby tý IT-čkari boli naozaj iný?
Ja som fakt chcel. Ale asi malo. Inak v pohode Majo. Zasmial som sa sam na sebe, aky som hlupi a Janka sa mohla predviest... A to sa nestava ani pri mojej najoblubenejsej cinnosti.sidewinder napísal:Edo to je moja praca .. dovtedy som "pritvrdoval" tu registracnu otazku, kym sa prestali registrovat automaticky boti.. toto prejde len ten co fakt chce do fora ...
POZOR POZOR! Zajtra do klubu bez aut.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
neevidujem dátumy narodení tak ako Laco ale že by som zariskoval a prišiel aj bez peňazí?
Robo samozrejme že aj bez penazí.
Johni na bezanténovom krídle. http://www.williamolive.com/manilla/201 ... esult.html
Jaaaaj pardooooon na anténovom. Dakujem Miro. No to je tak, ked píšete príspevok a za chrbtom dve deti...
Jaaaaj pardooooon na anténovom. Dakujem Miro. No to je tak, ked píšete príspevok a za chrbtom dve deti...
Naposledy upravil/-a eduardo v Pi Feb 24, 2017 9:22 am, upravené celkom 1 krát.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
ale ich bije, bije ....
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
na osobnom liste je: "Mali ste leteckú negatívnu udalosť " - pocita sa aj situacia ked sa vsetci chytia a ja nie, a mam 100 chuti sa nato cele vykaslat! ??