Jaro asi pockame na ten stvrtok a potom sa to zorganizujeIvan Plucko - NAY napísal:Dalsie informacie budu priebezne podavane, najneskor vsak vo stvrtok do 13:00.
Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Edo ide aj zos Combatom. Ratajte s nim.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Edo ale napíš kedy.
Krása. Prečo sme tam nešli lietať ???
https://www.xcontest.org/world/cs/prele ... 2017/08:45
Edu, keď môžeš Ty, tak aj ja si ... :eduardo napísal: ↑Ut Máj 30, 2017 9:32 amKrása. Prečo sme tam nešli lietať ???
Krása, prečo sme TAM nešli lietať ???
https://www.xcontest.org/world/en/fligh ... 2017/08:51
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Lebo my by sme neboli schopní štartovať do bezvetria o 11:00. Respektíve do 10:00 sme riešili traklogy súťažiacich. Po 12tej sa to točilo z JV až Z a to by sme tiež neodštartovali. Bolo tam 80 PG, to by sme tiež neodštartovali. Bolo veľmi teplo, tiež by sme neodštartovali. Aha a tá dohľadnosť.eduardo napísal: ↑Ut Máj 30, 2017 9:32 amKrása. Prečo sme tam nešli lietať ???
Edo polož otázku tak prečo sme riešili súťaž keď sme mohli ísť volne polietať na Martinky. Keby mali PG súťažný task leteli by určite niečo iné a videl by si to v inom svetle.
Tiež, ..., potom nahlas povedzme že nechceme súťaže a volne si lietajme. Nech má aj organizátor pokoj. Mne už dva týždne stoja papiere kvôli Kráľovke lebo nestíham aj robotu aj súťaže. A neviem kedy sa to zmení a či to zvládnem. Veď stačí povedať že to dakto dobre zorganizuje a na súťaži si aj tak každý robí čo chce a kašle na organizátorske zámery a pokyny.
Cez víkend bolo všetko tak ako malo byť, nič by som na tom nemenil, len by som o hodinu skôr odštartoval.
Ešte raz vďaka chlapcom za robotu okolo akcie.
Ale JAro,ja som to nemyslel zle. Ja by som sa v sucastnosti uz urcite netrepal do rakuska. Zamerne som ukazal prelet na hony vzdialeny od nas, aby bolo zjavne ze prehanam a nevinne podpichujem. Ale nebol som pochopeny. Urcite ma nenapadlo poukazovat na to, ako v nedelu polietali PG na Martinkach. Niesom somar, aby som podrival Tvoje, alebo Ivanove usilie v organizovani sutaze. Urcite nie. Tak uz prestavam srandovat. Budem vazny, prestavam vraviet dvojzmysli aby sa to nahodou neobratilo proti mne. Skor to bola taka nevinna ironicka narazka na nasho kamarata, ktory uz zial nelieta a chyba mi to jeho nadsenie a neustale povzbudzovanie do lietania. Sutaz bola fajn a rad som sa jej zucastnil.
Ach to tvrde y, (nevinny) dvakrat som to musel opravit.
Ach to tvrde y, (nevinny) dvakrat som to musel opravit.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Edo rozumieme si. Ani ja som to nemyslel nijak ironicky len sa mi doniesla pod prsty myšlienka ktorou som chcel zadefinovať niektoré naše "špekulácie" Aj ja mám niekedy kadejaké výhovorky a čierne myšlienky, hlavne že niekde na konci tunela je kus zdravého rozumu. Aj táto akože "závisť" k PG a iným možnostiam v Alpách nás určite niekde málo posúva. Mal som potrebu to dať na papier. Hádam sa to až tak zle nečítalo ako iné viac zmyselné príspevky.
Na záver predsa len ešte jeden "slovný vzratok" k minulosti. Dnes nám podstatne lepšie fungujú kolá, plánovanie lietania, aj úspešnosť lietania. Pred 5 rokmi sme si mysleli že vyhynieme. Ale my proste "rastieme z popola dejín" A pre rogalistov, s krídlami, to obzvlášť platí. Ja osobne mám z tohoto radosť tak si to nekazme, píšme, foťme, diskutujme, naháňajme tracklogy a lietajme.
Na záver predsa len ešte jeden "slovný vzratok" k minulosti. Dnes nám podstatne lepšie fungujú kolá, plánovanie lietania, aj úspešnosť lietania. Pred 5 rokmi sme si mysleli že vyhynieme. Ale my proste "rastieme z popola dejín" A pre rogalistov, s krídlami, to obzvlášť platí. Ja osobne mám z tohoto radosť tak si to nekazme, píšme, foťme, diskutujme, naháňajme tracklogy a lietajme.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
To nedelne rozhodovanie ci martinky alebo stranik pri slabych podmienkach, a ryskovat "zaveterny kopec" v tom este nemame dobre skusenosti, resp. to treba viac preskumat. PG zase prave na tychto veciach casto zakladaju a maju to nastudovane a vyskusane. My nie, alebo malo.
Podla tej predpovede som pri ranajkach povedal, ze za mna martinky, ale nebol som tiez zo svojim pocitom 100% stotozneny lebo mi tam nesedel do koncepcie SV start. Jaro pisal, ze skorsi start na straniku. Ja si zas myslim, ze skorsi start na straniku by bolo len viac trapenia vo vzduchu. (lebo aj podla vyjadreni PG z martiniek co som cital to bolo zo zaciaatku trapenie). Zase keby sme sli martinky, tak by atlasisti sedeli na zemi. A tam by trebalo skorsi start a to sa bojim ci by sme stihli. Takze stranik bolo uplne logicke a spravne riesenie v danej situacii. NO a hlavne istota. Bolo to dobre kolo, boli aj vysledky vsetko okej
A to, ze o tom diskutujeme tiez nie je na skodu. Kam ist alebo neist.. preco ano a preco nie..
A aj tak ja som len nelietajuci mudrlant co nedotahuje veci do konca.. takze treba ma brat s rezervou
Podla tej predpovede som pri ranajkach povedal, ze za mna martinky, ale nebol som tiez zo svojim pocitom 100% stotozneny lebo mi tam nesedel do koncepcie SV start. Jaro pisal, ze skorsi start na straniku. Ja si zas myslim, ze skorsi start na straniku by bolo len viac trapenia vo vzduchu. (lebo aj podla vyjadreni PG z martiniek co som cital to bolo zo zaciaatku trapenie). Zase keby sme sli martinky, tak by atlasisti sedeli na zemi. A tam by trebalo skorsi start a to sa bojim ci by sme stihli. Takze stranik bolo uplne logicke a spravne riesenie v danej situacii. NO a hlavne istota. Bolo to dobre kolo, boli aj vysledky vsetko okej
A to, ze o tom diskutujeme tiez nie je na skodu. Kam ist alebo neist.. preco ano a preco nie..
A aj tak ja som len nelietajuci mudrlant co nedotahuje veci do konca.. takze treba ma brat s rezervou
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Majo naopak, ty si mudrlant ktorý cez víkend dotiahol do úspešného konca najviac problémov.
My lietajúci Ti za to ďakujeme.
Teraz je na rade Airtribune. Nech si z teba berú príklad.
My lietajúci Ti za to ďakujeme.
Teraz je na rade Airtribune. Nech si z teba berú príklad.
Ach tak, možno som to nepovedal nahlas, ale taktiež ďakujem organizátorom súťaže.
To, či a koľko je s tým roboty, to vedia iba tí, čo si to skúsili. Pre mňa sú súťaže v podstate bezstresové lietanie, kde mi stačí riešiť iba okamih štartu, najbližší stupák, ...a nemyslieť dopredu na zvozy, kedy má kto byť doma...
Ja za seba som bol spokojný.
A okrem iného vyhovieť na 100% akejkoľvek skupine ľudí sa dá len vtedy, ak je počet členov skupiny nepárny a zároveň je ich menej ako dvaja.
To, či a koľko je s tým roboty, to vedia iba tí, čo si to skúsili. Pre mňa sú súťaže v podstate bezstresové lietanie, kde mi stačí riešiť iba okamih štartu, najbližší stupák, ...a nemyslieť dopredu na zvozy, kedy má kto byť doma...
Ja za seba som bol spokojný.
A okrem iného vyhovieť na 100% akejkoľvek skupine ľudí sa dá len vtedy, ak je počet členov skupiny nepárny a zároveň je ich menej ako dvaja.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Viem si spraviť lietacie voľno aj na piatok, zatiaľ mi však víkend pripadá perspektívnejší na Slovensku viac než vonku..Sľubica/Dubina/Bukovec/Zobor.