Kniha navstev
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
v nedeĽu idem. Máme tieto možnosti:
-Kapuš. hrad - ak to bude viac od západu
-Búče - rezerva Kapuš. hradu (ak by nás bolo veĽa)
-Bukovec - ak to bude viac z východu
-SĽubica - nepravdepodobné (musel by fúkať západ)
-Dubina V - tento rok sme tam vôbec neboli (nevieme či tam niečo nerastie), takže vzhĽadom na vzdialenosť je to veĽké riziko
-Kapuš. hrad - ak to bude viac od západu
-Búče - rezerva Kapuš. hradu (ak by nás bolo veĽa)
-Bukovec - ak to bude viac z východu
-SĽubica - nepravdepodobné (musel by fúkať západ)
-Dubina V - tento rok sme tam vôbec neboli (nevieme či tam niečo nerastie), takže vzhĽadom na vzdialenosť je to veĽké riziko
Pekný deň z Popradu všetkým letuchtivým (lebo nie všetci majú chuť lietať, aj keď môžu a sú parádne letové podmienky) rogalistom. Ja som teraz pracovne na letisku Poprad a metar dáva 4 m/sec. z južných smerov. Myslím, že Dubina bude i zajtra výborná. Ĺ tartovačku sme spolu s Marekom kvalitne vyčistili, takže štarty sú bez prekážok. Nie je tam, ale ideálny priestor na rozloženie viacerých krídiel, ako je to inde. VzhĽadom na CTR je potrebné telefonicky - 052/7722981 - dohodnúť s TWR Poprad letovú výška nad terénom a priestor (náhradné riešenie za obojsmerné rádiové spojenie).
Ak by ste zajtra Dubinu poctili svojou návštevou, tak Vám rád budem robiť pozemný servis i koordináciu s TWR Poprad. Na Vaše prípadné otázky (parkovanie, prístup a pod.) Vám rád odpoviem. Na mob. tel. čísle 0911 650 180 som k dispozícii prakticky stále. Edmond Dragošek, Poprad
Ak by ste zajtra Dubinu poctili svojou návštevou, tak Vám rád budem robiť pozemný servis i koordináciu s TWR Poprad. Na Vaše prípadné otázky (parkovanie, prístup a pod.) Vám rád odpoviem. Na mob. tel. čísle 0911 650 180 som k dispozícii prakticky stále. Edmond Dragošek, Poprad