Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Mikolaj predáva svojho Comata. Máte záujem?
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Neskapal len chalani chcú lacné riešenie na dobré lietanie a to nie je dobrá kombinácia.
Vývoj nezastavíme. Sám Ivan si dakde písal zážitky keď si letel z Kráľovky ešte na Xtralitovi. Pamätám jak dnes.
A rozdiely dnes vidno, z roka na rok.
Vývoj nezastavíme. Sám Ivan si dakde písal zážitky keď si letel z Kráľovky ešte na Xtralitovi. Pamätám jak dnes.
A rozdiely dnes vidno, z roka na rok.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci poradte.. potrebujem do kokpitu smartfone s displayom do 4", rok vyrobi od 2014 (ALe nie zelovoc, nechcem aby ma porazilo od nervov)
teraz mam samsung ace 2 ale mrzne , stary je.. nedobre.
uz to studujem hore dole.. ale nic som nenasiel.
Skus kuknúť tu https://m.gearbest.com/cell-phones-c_11293/c7_4.0~inch/
Osobne však preferujem Xiaomi. Ale začína od 5"
https://m.gearbest.com/cell-phones-c_11 ... r=low2high
Osobne však preferujem Xiaomi. Ale začína od 5"
https://m.gearbest.com/cell-phones-c_11 ... r=low2high
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
to prave ze mi treba 4" lebo vacsi tam nevtrepem a starsi koli cene..
-
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Aj ja doporucujem Xiaomi , ja mam Redmi 4X, asi za 110€, za tu cenu je vyborny, ale 5".sidewinder napísal: ↑So Jan 27, 2018 3:14 pmchlapci poradte.. potrebujem do kokpitu smartfone s displayom do 4", rok vyrobi od 2014 (ALe nie zelovoc, nechcem aby ma porazilo od nervov)
Potreboval by som prebaliť padák. Má niekto nejaký dobrý nápad? Západ? stred?
Wills Wing T2C 144
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
Skapal...
Neni pilotov, ktori maju zaujem lietat bezstoziar, lietat vykone, sutazne. Dokonca niektori davngrejduju z bezstoziara. Nebola nikdy taka dobra doba na kupu olietaneho bezstoziara za babku. Olietane "Atlasi" stoja rovnako ako bezstoziare. To nikdy nebolo. Je malo novych pilotov co chcu sa posunut dalej a lietat sutazne, litat bezstoziar.
Neni pilotov, ktori maju zaujem lietat bezstoziar, lietat vykone, sutazne. Dokonca niektori davngrejduju z bezstoziara. Nebola nikdy taka dobra doba na kupu olietaneho bezstoziara za babku. Olietane "Atlasi" stoja rovnako ako bezstoziare. To nikdy nebolo. Je malo novych pilotov co chcu sa posunut dalej a lietat sutazne, litat bezstoziar.
Košičania ideme? http://www.potulka.sk
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Pluco, ale to je problem aj PG aj vetronarov.. Proste je to tak, nesu mlady, a tieto sporty niesu moderne, treba zabit riadnu furu casu aby sa clovek niekam dostal. A ake kridlo.. lietat bezstoziar s 10h rocne he hlupost.. aj s 40h je to malo.
U nas sa nato nabaluje dalsich x-problemov, nedostupne kopce.. nafigu pocko.. Poniektori ked by mali dojst na kolo MSR na vychod tak sa nato vykaslu sak "daleko" . a podobne.
Ideme s tym daco robit? ci ostaneme len pri vyplakavani? lebo to vyplakavanie je super, nestoji to skoro nic. A napriklad mne to vyhovuje.. sak len hlupak by nieco robil a minul svoj volny cas, aby to zmenil
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
Marian. To nie je vyplakavanie, to je konstatovanie, preco "skapal pes" s ludmi, ktori maju zaujem o kupu olietanych bezstoziarov.
Daco sa uz robi ale je to malo efektivne... a vplyv a efekt zvysenia dopytu po olietanych bezstoziarov nie je zaruceny. (vycvik a potom kam daleko dojde a bude chciet ist dany pilot)
Daco sa uz robi ale je to malo efektivne... a vplyv a efekt zvysenia dopytu po olietanych bezstoziarov nie je zaruceny. (vycvik a potom kam daleko dojde a bude chciet ist dany pilot)
sidewinder napísal: ↑Ne Jan 28, 2018 7:50 pmPluco, ale to je problem aj PG aj vetronarov.. Proste je to tak, nesu mlady, a tieto sporty niesu moderne, treba zabit riadnu furu casu aby sa clovek niekam dostal. A ake kridlo.. lietat bezstoziar s 10h rocne he hlupost.. aj s 40h je to malo.
U nas sa nato nabaluje dalsich x-problemov, nedostupne kopce.. nafigu pocko.. Poniektori ked by mali dojst na kolo MSR na vychod tak sa nato vykaslu sak "daleko" . a podobne.
Ideme s tym daco robit? ci ostaneme len pri vyplakavani? lebo to vyplakavanie je super, nestoji to skoro nic. A napriklad mne to vyhovuje.. sak len hlupak by nieco robil a minul svoj volny cas, aby to zmenil
Podla mna za to moze hlavne ten nedostatok dobrych terenov, blizko a lahko dostupnych. Keby to bolo, ziaci by v prvom roku zacali lietat hodinovky a aj sa posuvat dalej a rychlejsie. Je to viditelne vsade kde taku moznost maju.
A k tomu downgradu, aj sa teraz zamyslam na aku p..u mi bol bezstoziar. co som uletel by som uletel aj s dobrym stoziarom...
A k tomu downgradu, aj sa teraz zamyslam na aku p..u mi bol bezstoziar. co som uletel by som uletel aj s dobrym stoziarom...