Z Miroslavom. P a Jarom S dohadujeme cez tyzdeň nejaké lietanie. Na začiatku boli ako favorit Martinské. H ale počasie rozhodlo nakoniec Nitru. Jaro ostal ešte v práci a ja s Mirom ideme. O jedenástej stretko a taháme hore. Cestou ftipkujeme že dnes letíme konečne preč ved nemáme šoféra . Hore klasika JV no na rampe chodili krásne intervali na štart. Skladáme. Dnes som sa obliekol uplne na lahko len tričko a kratasi ani kameru som nevzal lebo som bol presvedčeny ze zletim prvý padačkár nám hned ukázal ako sa to má! Aj druhý! Zleteli ale ked treti prelietaval stupak rovnim letom bez točenia tak to už bola ina pesnička. Stojim na štarte a stersujem a po chvilke to odpalim rovno do stupaku ze mi islo hrazdu urvať. Hned dolava a raz dva uz som nad stoziarom. Čakám mirka. Točíme. Kopirujem. Radio nefunguje tak len kopirujem jeho špirali. Vidim ze sa pustil na žibricu a hned mi bolo jasne ze dnes letime a tak sme leteli preč... Mne sa podarilo konečne využiť Zobor aj keď len do Topolčian ale predsa. Vdaka Martinovy za zvoz a extra výšlp po Toyotu na Zobor
https://www.xcontest.org/world/en/fligh ... 2018/11:40
31.5.18 Zobor
31.5.18 Zobor
Naposledy upravil/-a MilanNR v Pi Jún 01, 2018 12:16 pm, upravené celkom 1 krát.
Wills Wing T2C 144
Re: 1.6.18 Zobor
Fantasticke, takze predsa sa da odtial letiet... Treba len chodit castejsie. Kua tie dovolenky...
Monotrike
- Stano77
- Dátum registrácie: Ne Jún 18, 2017 10:49 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: 31.5.18 Zobor
Super stránka ,len by to ešte chcelo online kamera prenos,aby sme vedeli či je Mirko,Jarko a Milanko práve na štarte.Ale zas na druhej strane aspoň vieme kto má práve meniny.
Aeros Discus BC 14