Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Porovnal som ceny zoznamovacich kurzov pre paragliding, ceny zoznamovacich kurzov lietania na rogale v zahranici. Vzhladom na narocnost a ine specifika lietania na rogale som stanovil tuto cenu pre zoznamovaci kurz.
Cenu zakladneho kurzu som vytvoril na zaklade struktury osnovy vycviku, pribliznu dlzku potrebnych dni na absolvovanie, narocnost ci ine specifika spojene s lietanim na rogale. No hlavne je cena stanovena tak, aby odmena bola zaujimava pre instruktora, ktory by sa tomu mohol a chcel venovat na plny uvazok.
Neako nam blbne ta stranka...
Snazime sa to opravit.
Cenu zakladneho kurzu som vytvoril na zaklade struktury osnovy vycviku, pribliznu dlzku potrebnych dni na absolvovanie, narocnost ci ine specifika spojene s lietanim na rogale. No hlavne je cena stanovena tak, aby odmena bola zaujimava pre instruktora, ktory by sa tomu mohol a chcel venovat na plny uvazok.
Neako nam blbne ta stranka...
Snazime sa to opravit.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
U nas je velky zaujem a to nikto nerobi ziadnu reklamu. Karol Haman mi hovoril ze len relacia o lietani na rogale vysielana na CT2 zdvojnasobil zaujem o vycvik.
http://www.ceskatelevize.cz/program/tes ... dex=120830
http://www.ceskatelevize.cz/program/tes ... dex=120830
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
cesta - necesta , po tom ako som tam posledne 50m kosil hrazdou travu a potom kluckoval medzi stromami som toto startovisko odpisal do doby pokial sa nevyrubu dalsie stromy a neupravi rozbeh.
Naposledy upravil/-a Michal v Po Nov 24, 2008 9:05 am, upravené celkom 1 krát.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa: