Kniha navstev
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Čo nikto nič nepíšete? Čo ste zmrzli?
Nie nezmrzli. Po kruhovom tréningu už nemám síl ani do klávesnice ťukať.
Čakáme na počasie,už to pravidelne chodí,že sú len dva letové dni v týždni pre bezmotorové lietanie,ani motoráky nelietajú v okolí Horných Uhrov-na konci mája doženieš letový absťák-tešíme sa na Teba na kopci,náš najlepší slovenský vták S....!
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Jaro, pekný film to bol. Nečakal som, že tí pamätníci závesného lietania ešte žijú.
Gašpi, ten film je už dosť starý a mnohí už nežijú. Čo ma ale zaujalo je to, že tam nie je ani zmienka o Billovi Moyesovi alebo o Mike Harkerovi, ktorý zletom z Zugspitze (myslím, že v roku 1973)otvoril cestu závesnému lietaniu v Európe. Myslím, že bol potom v roku 1974 a na svahu Interski vo Vysokých Tatrách urobil pár predvádzacích letov (to už je 45 rokov). A v roku 1979 bol založený Deltaklub Košice.....a existuje doteraz
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
To bola evidentne US historia.
Ked som bol ešte na strednej škole tu v PO tak raz na autobusovej zastavke v šebastovej 19...81? visel plagát súťaže MSR na Lysej Stráži.
V 1982 som pri vstupe do Deltaklubu v PO videl rolky tohoto plagátu na stole. Mrzí ma že som to niekde neodložil.
A vidieť ako sa po Vrane, Waspe, Nokturna rodí M2 a Magik je dodnes pre mňa veľmi emotivne a rád na to spomínam. Aj nás učili lietať slovenskí rogalisti ktorí boli u nás tí prví.
Musím konečne spracovať tie moje staré diáky.
Ked som bol ešte na strednej škole tu v PO tak raz na autobusovej zastavke v šebastovej 19...81? visel plagát súťaže MSR na Lysej Stráži.
V 1982 som pri vstupe do Deltaklubu v PO videl rolky tohoto plagátu na stole. Mrzí ma že som to niekde neodložil.
A vidieť ako sa po Vrane, Waspe, Nokturna rodí M2 a Magik je dodnes pre mňa veľmi emotivne a rád na to spomínam. Aj nás učili lietať slovenskí rogalisti ktorí boli u nás tí prví.
Sobota-vypadá dobrá predpoveď na Straník.....overujte!
Jaro, doteraz si pamätám, ako som čumel na igelitový Atlas Maťa Čurka niekedy koncom roku 1985 na Háji. To ešte nebola rampa a štartovalo sa po kameňoch. O rok na to som ho kúpil a v roku 1987 na ňom nalietal asi 14 hodín.jaro napísal: ↑Pi Máj 17, 2019 6:57 amTo bola evidentne US historia.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Zajtra by som aj niekam išiel hoci aj na zleťák. Asi sa rozhodnem až ráno lebo zatiaľ to vyzerá na Lendak - Čierna Kopa. Ak by sa predpoveď zmenila radšej by som zamenil za Kokavu - Dobšinu ale zatiaľ to tak nevyzerá.. Tel. dvíham po plus/mínus po 8:50.
RoboM
RoboM
Rozmýšľam nad Hosťovcami. Na Lendaku hlásia dosť silné závany vetra, Dobšiná je ďaleko a treba šoféra. A strážim deti, takže mi vyhovuje odchádzať z domu až po 11.00 a v prípade neúspechu byť doma o 16.00 . Telefón dvíham od 5.30 a.m.
-
- Dátum registrácie: Pi Aug 29, 2008 4:52 am
- Kontaktovať užívateľa:
Kamere na Plešiach opat funguje http://www.plese.panoramatis.com/?fbcli ... c9y_SYzNO8
vpravo hore je odkaz na meteostanicu, ale musite ju pozerat v exploreri, vo firefoxe nefunguje. Meteostanicu dala urobit obec Podkonice a bude aj rukáv, aj ked ho netreba, lebo smer, sila a nárazy vetra v meteostanici sú.
vpravo hore je odkaz na meteostanicu, ale musite ju pozerat v exploreri, vo firefoxe nefunguje. Meteostanicu dala urobit obec Podkonice a bude aj rukáv, aj ked ho netreba, lebo smer, sila a nárazy vetra v meteostanici sú.
Naposledy upravil/-a bohus v Ne Máj 19, 2019 3:53 pm, upravené celkom 3 krát.
Výborne, Bohuš. Ešte pod ňu postaviť veterný rukáv....
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa: