Kniha navstev
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Re: Kniha navstev
Mám všetky profily prekreslené aj vektorovo, použiteľné pre CAD, ak by si potreboval.
Uz mam priemer hrazdy, teraz najst zmrstovacku aby sa mi nesmykali ruky po hrazde. Mam totiz rukavice s kozkou a nedrzi to moc dobre ked je kozka sucha. A pri poslednom lete isiel od hrazdy strasny chlad.
Monotrike
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
U kurenarov sa dá kúpiť tepelne odolná penová izolácia na rurky. Je také čierna. Je pevnejšia ako molytan a mirelon. Zmršťovačka ti nepomôže, Bude zima aj tak. Alebo si nalep filc.
Na staré kolená (minulého roku na Martinkách, keď som niekde zapotrošil svoje šmykľavé a Sidewinder mi požičal svoje)som objavil rukavice pre záhradkárov (Hornbach a pod). Kúpil som si väčšie, do nich ešte jedny tenké plátené a na letné lietanie je to super. V zime používam cyklistické rukavice (asi z Lidla alebo Decathlonu). Odvtedy sa mi ruky na hrazde nešmýkajú, guma to istí
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
ja som v zime vytrhal zničenú hokejkovú pásku a dal som tiež zmršťovačku, nie síce kvôli zime ale šmýkaniu. Takéto široké kúpiš ju v KE napr. Konex. Alebo iné veľkosklady elektro.
Rebro môžeš skúsiť OBI alebo nejakú inú zapadnársku zdieračskú firmu no v Hagard Hall to kúpiš určite.
Wills Wing T2C 144
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Zdravim Vás. Trocha smútim. Moje TERÉNNE rogalistické auto malo nehodu. Postavil sa mu do cesty Duster. Bude chvíľu na maródke. Dúfam, že sa čím skôr uzdraví nech môžem lietať
Chudák Duster. Ako dlho bude na maródke?
-
Duster nemá skoro ani škrabanec
-
Dúfam, že do ďalšej soboty bude rekonštrukčná plastika hotová
Došlo ku škode na Škode?
Ak mal majiteľ Dustera/u havarijné poistenie, tak výmenou plechov prudko zvýšil cenu a životnosť svojho auta.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci, nejake scenare na vikend?