Kniha navstev
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
Re: Kniha navstev
stavim sa na Lade cestou do Levoce
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Kultúrny referent je u našich severných susedov. Pride domov večer. Ale na Ladu sa určite chysta
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Zajtra rano cestujem zo ZH. okolo desiatej len dorazim do KE. Urobim vsetko preto, aby som na ladu dorazil po vlastnej osi a vcas.
Takze predbezne zajtra nejaké "lastovicky" z Košíc odchod na Ladu okolo 11.00
Lietači,
vzduch sa bude meniť až v nedeľu, teda zajtra sa musíme uspokojiť s tým, čo bude. Pre tých, čo chcú ísť so mnou, bude zraz pred garážou na 10.45 (aby aj Marián stihol). A aj tak sa vietor na Lade má trochu zdvihnúť až okolo 13.00
Beriem bielu vranu, worldcup, nejaké postroje, rukáv. Zakáčeme, ponosíme, odbehneme do krčmy, postavíme vzdušné zámky..(naplánujeme prelety)
edit: kým so to dopísal, predbehol ma kultúrny referent
vzduch sa bude meniť až v nedeľu, teda zajtra sa musíme uspokojiť s tým, čo bude. Pre tých, čo chcú ísť so mnou, bude zraz pred garážou na 10.45 (aby aj Marián stihol). A aj tak sa vietor na Lade má trochu zdvihnúť až okolo 13.00
Beriem bielu vranu, worldcup, nejaké postroje, rukáv. Zakáčeme, ponosíme, odbehneme do krčmy, postavíme vzdušné zámky..(naplánujeme prelety)
edit: kým so to dopísal, predbehol ma kultúrny referent
Zajtra mám deti tak neviem či sa mi podarí utrhnuté
Števo vezmi aj ich, aspoň budú na čerstvom vzduchu a nie pri PC.
Pripominam, ze tento stvrtok tj. 9.1.2020 bude MARKIZA vysielat novu reality show. Takze nezabudnite sa naladit "Svadba na prvy pohlad" 9.1.2020 o 20:30
Naposledy upravil/-a Rebro v Ut Jan 07, 2020 5:50 pm, upravené celkom 1 krát.
Monotrike
Hm, ale Plučo je stále slobodný (teda aspoň pokiaľ mi je známe), alebo aj na túto informáciu sa vzťahuje tá mlčanlivosť, ktorú podpísal?
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Este som slobodny... Ale ked budem mat s niekym "zhodu" tak sa zrejme budem zenit.
Ivan, od určitého veku je stále ťažšie dosiahnuť zhodu Viem o čom hovorím. Držím palceIvan Plucko - NAY napísal: ↑Ut Jan 07, 2020 5:34 pmEste som slobodny... Ale ked budem mat s niekym "zhodu" tak sa zrejme budem zenit.
A tak sa mi zda, ze cez weekend by bol vhodny cas na "DRSON DEN 2020".
S ohladom na vetche spoje mojho skeletu si rogalo vynasat nebudem, ale ak by bola vola na uskutocnenie DD,rad pomozem s vynaskou...
S ohladom na vetche spoje mojho skeletu si rogalo vynasat nebudem, ale ak by bola vola na uskutocnenie DD,rad pomozem s vynaskou...
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
v takom veku keď zvládneš dovliecť na kopec sám seba tak už si drsoň, teda aspoň light-drsoň
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zaujímavá nehoda https://www.facebook.com/groups/hanggli ... 638344303/
Myslím si o tom svoje a evidentne chalan nechapa čo sa mu vlastne stalo.
Myslím že to "jednoduché" lietanie pri mori, na útesoch otupuje mozok. Ešte že máme naše horské turbulenté podmienky.
Myslím si o tom svoje a evidentne chalan nechapa čo sa mu vlastne stalo.
Myslím že to "jednoduché" lietanie pri mori, na útesoch otupuje mozok. Ešte že máme naše horské turbulenté podmienky.
Neda sa pozriet...jaro napísal: ↑Št Jan 09, 2020 4:03 pmZaujímavá nehoda https://www.facebook.com/groups/hanggli ... 638344303/...