Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Zajtra 20:30 stvrtok tv Markiza "Svadba na prvy pohlad" bude tam rogalo aj moja malickost
https://www.youtube.com/watch?v=cfn7GDo ... ture=share
Počkaj Ivan. Ty si ho ukazoval aj na kameru? ...Ivan Plucko - NAY napísal: ↑St Jan 22, 2020 11:07 amZajtra 20:30 stvrtok tv Markiza "Svadba na prvy pohlad" bude tam rogalo aj moja malickost
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Extremne ma vytaca, ked niekto lietanie vola extremny sport, xi xo
Oni tým extrémom myslia paragliding. Veď to je extrém, keď už aj padák lieta. Prieči sa to predsa aj samotnému názvu lietajúceho športového zariadenia. A tá "vedkyňa" povedala, že Ivan je majstrom Slovenska a inštruktor paraglidingu...
- Ivan Plucko - NAY
- Kontaktovať užívateľa:
Ja by som sa bál
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Presne tak. Keď mi ľudia povedia, že extrémny či adrenalínový šport tak mám dosť. Hovorím im, keď chcete adrenalín choďte skočiť na gumenom lane. Veď to nemá logiku, keď sa podarí let a človek je vo vzduchu 2-3 hodiny a celý ten čas, ak by sa mu vyplavoval adrenalin, tak mu porazí srdce. Lietanie je absolútna NÁDHERA a nie adrenalínový či extrémny šport.sidewinder napísal: ↑Št Jan 23, 2020 8:32 pmExtremne ma vytaca, ked niekto lietanie vola extremny sport, xi xo
- Chefo
- Dátum registrácie: Ut Feb 23, 2010 3:50 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Ked tak citam knihy, tak doktori teraz oznacuju pojmom extreny sportovec aj cloveka co za tyzden najazdi na biku 120km. V lete to je premna jeden vyjazd... a nevidim ziadne extremy . Media zvyknu nafukovat vsetko co bezne ludi anezazivaju na dennej baze...
Inak gratulujem pluco, teba naozaj zobrali do telky? :D
Inak gratulujem pluco, teba naozaj zobrali do telky? :D
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Chefo pravda. Na mna cudne pozeraju ked dojdem do prace na biku. Alebo dojdem peso, to uz uplne nechapu , xi xi xo
Odkedy nelietam a venujem sa len prízemnym aktivitám tak 100km na bicykli naozaj nie je nič mimoriadne. Také traily môžu byť adrenalín keď človek si vydýchne keď to prejde, ale inak...Aj zlyžovávanie žľabov je podľa mňa normálne, skrátka ma len nebaví lyžovať po upravených zjazdovkách kde je to skrátka nuda..Nie je to adrenalin, je to nutnosť robit niečo, pri čom sa cítim živý a nie iba prežívam...Aj preto som ešte stále žívý a posúvam hranice toho, čo dokážem zniesť
Dnes Štrbské Pleso, super pocko, 9km na bežkách. Kto uhadne s kým som na fotke ? Zaplatím mu v klube pivo alebo kofolu.
Ešte dve foto ako dôkaz že som aj bezkoval.
Správne, máš u mňa Kofolu 🤪