Sobota, posledný deň lietania v Krase sa blíži. A zleťák asi bude možný. Je nejaký záujem o drson-day? Pomozem s vynaskou, a aj atlasa poskytnem. A potom mozem rozdavat rady, aj fotit, ...
V sobotu nemôžem, ale v nedeľu by mohla byť svahovačka na Kamenickom hrade
Štart z padáčkarskej lúčky.... To mi pripadá nádejnejšie.
Chlapci nova obvodacka ma taha hore dole po doktoroch koli pilotaku.. nefiem jej za toho otca vysvetlil co to je a ze nech to podpise.. neexistuje i ich lekarskej reci neuake cislo formulka alebo nieco.. aby jej bolo jasne co je to rogalo a lietanie?
Podla mna by jej stacilo povedat ze potrebujes potvrdenu zdravotnu prehliadku prej triedy. Rozsah overenia v ramci vodicskeho preukazu. Ci to uz si jej tlacil do hlavy?
To som jej povedal.. niekolko krat
Edit: nooo asik to stihnem. sice som obehal asik vsetko zdravotnicke zariadenia v KE a vselico zazil ale stiham.. xi xi xi
Laco, dôvod poplatku 20eur za predlžovanie piloťáku a techničáku po termíne bol prejednávaný na prezídiu 29. novembra 2019 https://www.laa.sk/laa/stanovy-a-zapisnice/
Citujem:
10. Vzhľadom k neustálemu zvyšovaniu nákladov na činnosť ... zavádza sa poplatok za predĺženie PP alebo PLS po termíne vo výške 20€
Nebol som tam vtedy, takže na detaily sa treba pýtať Dušana.