Malo byť 7, bolo len 5 rogál. Aj tak dobré číslo. S Mariánom sme išli druhým vývozom o 13.10 a úplne to stačilo na štart pred pol treťou. Zachytenie sa a nastúpanie nebolo podľa všetkého až také jednoduché, ale asi som mal šťastie a tieto problémy sa mi vyhli. Pravdu-povediac, také pohodové lietanie si na Sľubici nepamätám.
https://photos.app.goo.gl/TVQ2mZYHEDgAw962A
Sľubica 05.07.2020
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Re: Sľubica 05.07.2020
Ja som mal deň D. Keď som rozkladal krídlo, pozerám, že na hrazde nemám skrutku. Hľadám a nachádzam ju v obale. Paráda, vravím si. Montujem hrazdu a tá istá skrutka mi padá do trávy. S jedným padáčkarom ju hľadáme dobrú pol hodinu. Už si myslím, že to odpískam, keď ju znova nachádzam. No a čo sa týka môjho letu. Štartujem štvrtý a pristávaní prvý . Čo sa udialo počas môjho letu? Nič. Nič sa udiať nestihlo. Na pristavačke zisťujem, že môj nový smartphone mi ani nenahral let. Marián sa mi potom smial, že mobil, keď videl čo letím, tak si povedal, že toto nemá cenu ani nahrávať .
Ale bol som veľmi rád, že sme sa zišli viacerí.....
Ale bol som veľmi rád, že sme sa zišli viacerí.....
-
- Dátum registrácie: So Okt 15, 2016 7:39 am
Re: Sľubica 05.07.2020
A ešte som zabudol. Už keď som nasadal do auta, že idem preč. Tak som si ešte stihol zlomiť okuliare s ktorými lietam......