Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zaujmave video
http://www.youtube.com/watch?v=L-BvNh3j ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=L-BvNh3j ... re=related
INFORMACIE admin
Po kratkej debate na klube doslo k uprave sekcii na fore nasledovne:
Sekcia "clanky a zaujimavosti" sa zrusila a vsetky temy sa presunuli do casti "klzaky, postroje, pristroje". Tato cast (klzaky postroje pristroje) sa zaroven premenovala na "Technika, rady a navody".
Dalej som si dovolil zrusit cast "Pevne kridla" kedze bola uz dost dlho mrtva (dufam ze sa juro nenahneva),
prispevky som presunul do casti "Technika, rady a navody" pricom som pridal pred prispevok "[EXXTACY]".
Podrobny popis sekcii sa objavy v casti oznamy, ked budem mat cas, aby som to pospisoval.
Po kratkej debate na klube doslo k uprave sekcii na fore nasledovne:
Sekcia "clanky a zaujimavosti" sa zrusila a vsetky temy sa presunuli do casti "klzaky, postroje, pristroje". Tato cast (klzaky postroje pristroje) sa zaroven premenovala na "Technika, rady a navody".
Dalej som si dovolil zrusit cast "Pevne kridla" kedze bola uz dost dlho mrtva (dufam ze sa juro nenahneva),
prispevky som presunul do casti "Technika, rady a navody" pricom som pridal pred prispevok "[EXXTACY]".
Podrobny popis sekcii sa objavy v casti oznamy, ked budem mat cas, aby som to pospisoval.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Sojka je známy hacker, to ste nevedeli? Tá jeho firma - to je iba zástierka. V skutočností sa živí bielením cudzích bankových kont.
A tie džípíeska, kto ste si od neho kúpili - to je tiež pekný príklad trójskeho koňa. Vie kde chodíte, má pod kontrolou vaše počítače - a vy ste si mysleli, že je to váš kamarát.
Ešte že som si od neho nekúpil to vário - kto vie čo do toho dáva. Určite by ma potom na súťaži porazil.
A tie džípíeska, kto ste si od neho kúpili - to je tiež pekný príklad trójskeho koňa. Vie kde chodíte, má pod kontrolou vaše počítače - a vy ste si mysleli, že je to váš kamarát.
Ešte že som si od neho nekúpil to vário - kto vie čo do toho dáva. Určite by ma potom na súťaži porazil.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa: