Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Ako hovorieval dedko, "Kec ši dobity, ľehneš sebe na kameň, zakriješ še z drabinu a zašpiš"
Ja by som si šiel v sobotu popoludní zaskákať na Budimír, v podstate nikam inam sa ísť nedá a je to najbližší termín, keď nás vietor úplne neodfúkne.
Pridám sa.
Ešte je tu možnosť zorganizovať pracovnú cestu na Lanzarote. Tí čo tam majú rogala, musia zabezpečiť periodickú prehliadku. Po prehliadke je nutné ešte zaletieť a doladiť rogalá, postroje, prístroje, vysielačky... Nech si to nikto nemýli s nejakou rekreáciou.
O koľkej?
o 12.00 pri garáži. Zoberiem len vranu, trochu si zašportujeme.
Do 11.00 mi zavolajte a potvrďte účasť, aby som si v prípade fatálneho nezáujmu mohol zorganizovať náhradný program.
Do 11.00 mi zavolajte a potvrďte účasť, aby som si v prípade fatálneho nezáujmu mohol zorganizovať náhradný program.
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
U mna -2°C
Zajtra (piatok) popoludní asi vybehnem so žiakmi na Hutku. Má ešte niekto záujem si zo dve hodiny poskákať?
Dnes bol ten vietor skutočne veľmi slabý, posledný štart s WW Sport som robil za bezvetria a už dávno som neutekal tak rýchlo
Zajtra popoludní by som dal repete, tiež s odchodom okolo 15.00 od garáže.
Zajtra popoludní by som dal repete, tiež s odchodom okolo 15.00 od garáže.
Zraz znovu 14.45 pri garáži
Vo štvrtok znovu Hutka - teda aspoň aktuálna predpoveď to sľubuje. Šiel by som tentoraz skôr, najlepšie okolo obeda, aby sme tam mohli byť dlhšie. Potrebujem tiež skočiť viac krídel. Záujemcovia?