Mišo, zaspal si vývoj, aj ja som si vtedy na Hosťovciach myslel, že vojnová sekera je zakopaná a že budeme fungovať k spokojnosti obidvoch strán (aj to tak nádejne vyzeralo), ale mýlil som sa. Pritom jediný " hriech", ktorého som sa dopustil bol ten, že som v decembri roku 2019 vybavil povolenie na Háj na ďalších 5 rokov (ale predtým som sa ho nespýtal, či smiem). Takto som to robieval dlhé roky a nikomu to neprekážalo (ani Tebe nie:-)).Týmto sa to zlomilo - viď vlákno Háj. Novú tému otvárať netreba, Ty si toto otvoril sám a ja som cítil potrebu reagovať, lebo si viem predstaviť, ako sa o tom vyjadruje druhá strana.
A pravdu povediac, vyprosujem si , aby si to porovnával so vzťahom Sulík-Matovič, dotklo sa ma to. Aj z vyššie citovaného vlákna môžeš vidieť, že som to nebol ja, kto ten spor vyhrocoval. On si jednoducho zobral do hlavy, že Háj chce mať pod kontrolou výlučne on a išiel za tým hlava-nehlava. Takže teraz platí 500,-€ ročne, hoci nám nemusel platiť nič a využívať ho mohol, nikdy sme mu to nezakazovali a jediné, čo som od neho vyžadoval, bolo hlásenie letov na fórum, s čím si nikdy nemal problém ani Ty. On áno.