Kniha navstev
Re: Kniha navstev
Pre istotu sa v predstihu pýtam. Ak by to cez víkend bolo ,nedajbože, letové, mám s niekým počítať, alebo ste všetci na dovolenkách?
Ja môžem. A môžem aj piatok keby že sa dalo niekam íst.
- Robo Murin
- Dátum registrácie: So Jan 26, 2008 2:00 pm
ja áno.
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zajtra a v sobotu idem na Stranik.
Idem zajtra na Kráľovu hoľu. Odhadujem odchod z Košíc medzi 9.00-10.00 hod. Šoféra by som mal mať.
P.S. možno by dobehol aj Ivan Plučinský so svojím Pajerom a teda nás môže ísť hore jedným autom viac (7).
Zatiaľ Noro a Marián. (12.45)
Pridal sa aj Robo. Aktuálne sme plní. Ďalší záujemci musia zaplniť ďalšie auto.
P.S. možno by dobehol aj Ivan Plučinský so svojím Pajerom a teda nás môže ísť hore jedným autom viac (7).
Zatiaľ Noro a Marián. (12.45)
Pridal sa aj Robo. Aktuálne sme plní. Ďalší záujemci musia zaplniť ďalšie auto.
Caute
Ak by sa formovala druhá skupina na Kralovu hoľu tak sa pridam.
Ak by sa formovala druhá skupina na Kralovu hoľu tak sa pridam.
ja budem volny v nedelu
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Prietelia,
v sobotu bola malá slovná prekáračka na Holi s rengerom z ochrany prírody. Už to Miro Jančiar diskutuje s touto osobou. Preto Vás žiadam aby ste aj naďalej boli v jednaní s týmito ľuďmi slušní a nedali dôvod na nejakú potýčku.
Marian tiež dorieši nejakú dátovú analýzu hraníc na mape a na prístroji, skúsime aj kvôli budúcej súťaži všetko pripraviť tak aby nebol z toho problém.
Papiere máme platné, literu zákona zatiaľ držíme.
Prajem pekný deň a pekné budúce počasie.
v sobotu bola malá slovná prekáračka na Holi s rengerom z ochrany prírody. Už to Miro Jančiar diskutuje s touto osobou. Preto Vás žiadam aby ste aj naďalej boli v jednaní s týmito ľuďmi slušní a nedali dôvod na nejakú potýčku.
Marian tiež dorieši nejakú dátovú analýzu hraníc na mape a na prístroji, skúsime aj kvôli budúcej súťaži všetko pripraviť tak aby nebol z toho problém.
Papiere máme platné, literu zákona zatiaľ držíme.
Prajem pekný deň a pekné budúce počasie.
Zajtra a pozajtra dava meteo na Kamenicky hrad dobry smer vetra. Chcem ist. Prida sa niekto?
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Ja ťa môžem prísť pozrieť. Kedy tam budeš?
Ahoj, na dnes som sa rozhodol neist. Snad zajtra bude lepsia predpoved.
- jaro
- Kontaktovať užívateľa:
Včera sa do nejakej 14tej dalo, potom bol čierny mrak. Dnes by to malo byť čistejšie. Ale ja som dnes offline.
Takze dnes ovladli Kamenicak rogala. Miso, Norbert a ja sme to tam rozbrazdili a uzili si na svahu jak sa patri. Potom ked sme my dolietali isiel hore jeden chalan na padaku vychutnat podvecerne Sabi masielko.
PS:polovica pristavacky nie je obilie ako byvalo ale bodliaky az po pas. Preto sme mali dvaja na koniec este nechcenu sutaz v presnosti pristatia. Norbert sa tomu trosku vyhol, tym ze pristal dolu pod pasom bodlacia do niecoho zeleneho no asi rozmoceneho. Predsa len tak ako ja mal dnes kratasy.
PS:polovica pristavacky nie je obilie ako byvalo ale bodliaky az po pas. Preto sme mali dvaja na koniec este nechcenu sutaz v presnosti pristatia. Norbert sa tomu trosku vyhol, tym ze pristal dolu pod pasom bodlacia do niecoho zeleneho no asi rozmoceneho. Predsa len tak ako ja mal dnes kratasy.
Aký vietor tam fúkal. Jv. alebo jz.?