Ja sa len divim kolko casu a namahy su niektory ludia ochotny investovat do niecoho, len preto aby sa mohli zabit inak ako ostatny, resp. na vlastnom vyrobku. Ked som na jednom z tych obrazkov videl prednu, pravu konzolu, ci klb na koleso poistenu upinacim pasom aky pouzivam na prichytenie rogala na strechu auta (nehovorim ze je ten isty) az ma zamrazilo. Ta trojkolka je ako napad dobra, ale tam to aj konci, inak stoji za... Pouzitie v kludnych, bezveternych podmienkach, zavcas rana ked je este rosa na travicke a ziadna termika vo vzduchu.Ivan Plucko - NAY napísal: Co poviete na toto.
Mne sa to paci!
Toto je rekreace. Start pristatie na kolieska ziadne behanie.
Pozri video
Kniha navstev
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: St Okt 24, 2007 9:07 pm
- Kontaktovať užívateľa:
clen deltaklubu
vo stvrtok som sa asik stal clenom Deltaklubu Kosice, Asi by som si aj mal precitat nejake stanovy - kde by som ich nasiel ?????
- Ivan Plucko - NAY
- Dátum registrácie: Ut Okt 23, 2007 8:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
To Miro: No miro, tak toto je ine kafe. Celkom sa mi paci. Ale neda sa to porovnat s trojkolkami co lietaju napr. v madarsku. Vies sam kolko smrtakov tam uz bolo a myslim si ze nebolo vsetko koser s technikou. To ma tak trochu odradza od trojkoliek.
To Miso: jasne ze je to na stroji, ved sme to museli posielat na ministerstvo na schvalenie
To Miso: jasne ze je to na stroji, ved sme to museli posielat na ministerstvo na schvalenie