Buduci tyzden budem v Michalovciach beriem aj kridlo ktore by som rad niekde v Kosiciach uskladnil a niekde s kesicanmi polietal. Beriem Vitaru a nosic takze auto bude vybavene. Cez Kosice pojdem bud v piatok alebo v sobotu. Mal by som priniest aj objednanve veci z Finsterwalderu ak stihnu prist do konca tyzdna co by mali.
Peterb: mozes ist s nami, ale musis vydrzat na korbe. Ak nie, daj sa dohromady s Janom Ludvikom a Marekom PP a stretneme sa v Sumiaci.
A radsej mi uz volajte, odchadzam o pocitaca a do vecera sa k nemu nedostanem
Trasa
KE - Margecany, Sp.N.ves - Hranovnica - Sumiac = 133km - cas 2:10
KE - PO - LE - Sumiac = 146 km - cas 1:56 po dialnici
bez dialnice 151km cas 2:13
KE - RV - Sumiac = 137 km - cas 1:58
Chlapi co neidete lietat, pozicajte mi niekto kluku (madlo) na zalozak. To je ta vec za co tahate ked chcete vyhodit zalozak. Mam ho objednany ale nejako nie a nie aby dosiel. Niekedy po lietani mu zaplatim spotrebu v krcme. Alebo ak ma niekto dva kusy tak ho od neho aj kupim. Na takyto typ kontajneru
Peterb, uz len tri otazky, kolko mas tohto roku nalietane?Kedy si letel naposledy? S akym kridlom chces ist na KH.
Inak trasa na KH je cez RV, v Turni berieme sofera.
pegas napísal:
Hmmm, to nie je bohviečo na let z takého kopca
Je na tom kopci nieco zvlastne? Idem tam s cielom rozlietat sa a na pristavacke budem urcite prvy. urobim vam asi aj predletca.
Za pozicanie toho madla zajtra tvoje drinky idu na mna