Kniha navstev
Pre ostatnych zraz pred garazou o 8.45. Bol by som rad, keby ste potvrdili ucast, este vzdy neviem, kolki ideme.juraj napísal:Peterb: nikam sa nechystaj, neberiem si to na triko. Zanedlho zacne Haj (od 1.8.) a tam si mozes dat prvy start v sezone. Potom uvazujme aj o Kralovke.
Tak riekol inspektor. Amen.
Páni, neviem, či ste tú KráĽovú hoĽu dnes "neodfajčili" unáhlene prílišným špekulovaním. Od 11. hod. doteraz (15,45) by ste iste nalietali minimálne 2 hodiny. Ĺ koda pekného dňa...! Horšie, že poniektorí piloti už potom rezignujú úplne, aj keď majú voĽno a polietať by sa dalo aj na Dubine. Mimochodom tu v PP fúka od samého rána čerstvý J, JV!
Mišo, držím Ti palce. Verím, že pri hlásenej základni 600m nad KráĽovou a 6 - 8 m vetrom z juhu vytrieš kocúra všetkým rezignantom. Z toho predsa nemôže byť len taký zleťák!
Mišo, držím Ti palce. Verím, že pri hlásenej základni 600m nad KráĽovou a 6 - 8 m vetrom z juhu vytrieš kocúra všetkým rezignantom. Z toho predsa nemôže byť len taký zleťák!
Edmond, mas pravdu, dnes sme to pokafrali. Z Popradu, odkial na KH krasne vidno sa to pekne kritizuje. Zial, do mojho rozhodovacieho procesu vstupuje velmi vela faktorov suvisiacich s pracou a rodinou a preto sa vystriham aj minimalneho rizika mozneho neuspechu. Zial, vertikalny vystup aladina zacal vcera vecer hlasit na KH nizku zakladnu a dnes rano to este potvrdil a zhorsil. Nikto z Vas nestravil na KH tolko neletovych dni ako ja, preto som sa rozhodol tak, ako som sa rozhodol.
Inak, vsetkym letuchtivym sa uprimne ospravedlnujem. Dalo sa dnes lietat.
Inak, vsetkym letuchtivym sa uprimne ospravedlnujem. Dalo sa dnes lietat.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
- Indian
- Dátum registrácie: Po Okt 22, 2007 8:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja len pridavam jedno velmi zaujmavo spravene video nie uplne iba o lietani http://www.youtube.com/watch?v=4c-WqNGAlYs
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Robo, takže v tých Ražňanoch to bol asi Robo Tupta (píšu že Robo T.).
http://korzar.sme.sk/c/4936573/dvaja-pi ... vrtky.html
Ani by som sa nedivil, keby bolo na príčine lietadlo. Robo bol skúsený pilot, a to lietadlo je taký obyčajný kočiar. Kto vie ako to lietadlo certifikovali a či vývrtky vôbec zvláda..
http://korzar.sme.sk/c/4936573/dvaja-pi ... vrtky.html
Ani by som sa nedivil, keby bolo na príčine lietadlo. Robo bol skúsený pilot, a to lietadlo je taký obyčajný kočiar. Kto vie ako to lietadlo certifikovali a či vývrtky vôbec zvláda..
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Ako odštartovať len tak ....
nádheraraf3 napísal:Ruky vo vrecku a štart .....