19 - 20.09.2009 Stranik - presnost pristatia
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
19 - 20.09.2009 Stranik - presnost pristatia
Edo co ti poviem. Juro zobral deltu a na pristati podvazdal, ako? No jednoducho - nieje mozne aby pilot, ktory je dlhy capol do kruhu - a on to urobil. Tri hodnotene pozicie sli do Kosic, ty co to vedia vyborne polietali, gaspi urobil prelet, ja som si potvrdil poziciu zlietavaca kopcov a Ivan lieta na delte. Materialove straty len v nedelu. Jedna trapeza na starte (BA) jedna na pristavacke (PP).
Marian, aj ja som v nedelu urobil prelet, len som s Deltou nedoklzal pod mraky na Fatre a skoncil som na upati hor. Potom som sa pozeral na Fera a Gaspiho, ako naberaju vysku
Na stare kolena (70+) budem lietat na niecom takom, ako je Delta. V termike som pretocil vsetky rogala a takmer vsetky padaky
Na stare kolena (70+) budem lietat na niecom takom, ako je Delta. V termike som pretocil vsetky rogala a takmer vsetky padaky
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Ja sa mozem pochvalit len druhym bodovanym letom, kedy som to posadil cca pol metra od stredu. Vydalo to na 260b. Tymto som v danej chvili nazlostil Jura na delte - ako povedal. Mal som este jeden start tak som fical na Stranik, skusit ho porazit, To uz mi nevadil ani polmetrik na zapadnom starte, slo o vela. Ale nepodarilo sa. Tak som skoncil treti.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa: