rano Kohut ale podme vcas, gradient ma fungovat od 9 utc, pripadne pojdeme na smrze. potom sa to moze viac tocit na východ. kto ma zoberie do auta? ak nikto tak sa necham odviest.
Flamewar, t.j. po slovensky "plamenná vojna" je diskusia, kde účastníci vedú emotívne slovné súboje, väčšinou bez faktických argumentov, takže kompromis nie je možný a nie je možné ani presvedčiť druhú stranu o svojej pravde. Väčšinou sa to zvrhne na osobné útoky a urážky.
Endre mi poslal odkaz na jeho stranku o pocasi. http://endre.gportal.hu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je dobre si to kuknut az sa budeme rozmyslat ist na Nyikom. Chlapci nas uz cakaju. Zvoz bude zabezpeceny. Robi ho jeden padackar (ten co vcera zaletel najviac) vacsinou vzdy ked je dobre pocasie.
pegas napísal:Flamewar, t.j. po slovensky "plamenná vojna" je diskusia, kde účastníci vedú emotívne slovné súboje, väčšinou bez faktických argumentov, takže kompromis nie je možný a nie je možné ani presvedčiť druhú stranu o svojej pravde. Väčšinou sa to zvrhne na osobné útoky a urážky.
Takze tu mas jeden fakticky argument. Ked sa Columbus vylodil na americku pevninu, uz davno si tam madari mocili nohy v mori...alebo len mocili?
Nastala menšia zmena. Na zajtra sme zatiaľ iba dvaja z Košíc. Na zvyšné dve miesta uprednostním tých čo idú z Košíc. Zvozový šofér má samozrejme prednosť. V Prešove môžem nabrať ľudí iba keď nebudeme plní.