Vtipy
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Vtipy
Dnes som dostal roztomile naivný e-mail z Brazílie (ftelles@iis.com.br):
Čo myslíte, mám mu odpísať?
Kód: Vybrať všetko
Vážený zákazník,
Táto správa je z nášho Orangemail.sk centrum správ na všetky naše konto owners.We Vás
rád informoval o všetkom, že sme v súčasnosti modernizácie našej databáze a e-mail
centrum.
Sme mazanie všetkých nepoužitých Orangemail.sk e-mailové kontá vytvoriť viac
priestoru pre nové účty. S cieľom zabezpečiť nemáte skúsenosti
prerušenia služby počas tohto obdobia;budete musieť potvrdiť vaše osobné
údaje webmail účet tým, že poskytuje nasledujúce:
1. Užívateľské meno:
2. Heslo:
3. Telefón:
Veľmi sa ospravedlňujeme za túto nepríjemnosť.
S pozdravom, Orangemail.sk Webmail Administrator
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
ked uz bol taky slusny, tak by si mal
Vierka to určite myslela tak, že keď mal chlapec "onéé" tvrdý ako skala (!), tak sa samozrejme musí volať Peter!peterb napísal:Rozhovor na nudapláži:
- Ja som Vierka
- Ja som Peter, teší ma.
- Veď vidím...
Thalhofer GT
Bautek Fizz
Bautek Fizz
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
aj ja som dostal mail:
Ctete pozorne a dostat zpet!
Pozdravy a komplimenty.
Jб jsem pan Peter Wong Shun Tung I prбce s Bank of China Mбm nбvrh Podnikбnн v melodii USD 22.500.000m majн bэt prevedeny do offshore ъcet s vaљн pomoc, pokud chtejн.
Mбm prosit o vaљi pomoc pri uskutecnenн tйto transakce, mбm v ъmyslu dбt 30% z celkovэch financnнch prostredku jako nбhradu za vaљi pomoc, v prнpade zбjmu poљlu vбm celou transakci informace o obdrћenн Vaљн odpovedi.
Muћete mne kontaktovat na muj soukromэ email: (info@patrickwchan.net) a poљlete mi tyto informace pro dokumentaci ъcelu.
1) jmйna a prнjmenн
2) stбvajнcн adresou pobytu
3) Soukromй telefonnн cнslo,
Teљнm se na zprбvy od vбs.
S prбtelskэm pozdravem,
Pan Peter Wong Shun Tung
Kua, ako to tí čínannia vedia s tou azbukou skombinovať ??
Ctete pozorne a dostat zpet!
Pozdravy a komplimenty.
Jб jsem pan Peter Wong Shun Tung I prбce s Bank of China Mбm nбvrh Podnikбnн v melodii USD 22.500.000m majн bэt prevedeny do offshore ъcet s vaљн pomoc, pokud chtejн.
Mбm prosit o vaљi pomoc pri uskutecnenн tйto transakce, mбm v ъmyslu dбt 30% z celkovэch financnнch prostredku jako nбhradu za vaљi pomoc, v prнpade zбjmu poљlu vбm celou transakci informace o obdrћenн Vaљн odpovedi.
Muћete mne kontaktovat na muj soukromэ email: (info@patrickwchan.net) a poљlete mi tyto informace pro dokumentaci ъcelu.
1) jmйna a prнjmenн
2) stбvajнcн adresou pobytu
3) Soukromй telefonnн cнslo,
Teљнm se na zprбvy od vбs.
S prбtelskэm pozdravem,
Pan Peter Wong Shun Tung
Kua, ako to tí čínannia vedia s tou azbukou skombinovať ??
- jaro
- Dátum registrácie: Št Sep 20, 2007 12:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ked už webujem, chodieva mi obsas mail od akejsi personalnej agentury kde aj prijemca aj odosielateľ som ja. samozrejme napiš na adresu .... alke ako to cez tie sproeste servre provajdrov prejde nechapem. Predpokladam že v tele mailu je asi zakodovany nejaky črievik čo to pacha ale trvalo 2 mesiace kým som sa par vyhražnymi listami dotyčného zbavil.
potom prisiel rovnaký mail s babským podpisom a mailom.
potom prisiel rovnaký mail s babským podpisom a mailom.
-
- Dátum registrácie: Pi Sep 28, 2007 9:05 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Pozri si zdrojový kód e-mailu. V hlavičke máš napísané, cez ktoré servery to išlo. Ako odosielateľa mailu si každý môže dať hocičo, ale slušné servery to nedovoľujú (t.j. adresa odosielateľa sa musí zhodovať s užívateľským kontom). Ďalšia finta je adresa v tvare adresy odosielateľa:
Pre servery je podstatné to medzi zátvorkami, ale človeku zobrazujú to pred zátvorkou - malo by tam byť meno. Výsledok je taký že si myslíš, že meno tam nebolo, takže ti ukazuje aspoň skutočnú adresu.
Kód: Vybrať všetko
niekto@niekde.sk<skutocny@naozaj.sk>
NEBERTE SI PRÍKLAD !!!
Turisti stoja pod Michalskou bránou v Bratislave, keď zrazu priletí rogalo a celou silou narazí do veže. Rogalista sa mŕtvy zosype na zem. O chvíľu sa opakuje presne to isté s druhým rogalistom. Ďalší mŕtvy. Turistom to už nedá, tak sa opýtajú žobráka pod bránou, čo to má preboha znamenať. Žobrák len pokrčí plecami:
- Chudobná krajina, chudobní teroristi.
Turisti stoja pod Michalskou bránou v Bratislave, keď zrazu priletí rogalo a celou silou narazí do veže. Rogalista sa mŕtvy zosype na zem. O chvíľu sa opakuje presne to isté s druhým rogalistom. Ďalší mŕtvy. Turistom to už nedá, tak sa opýtajú žobráka pod bránou, čo to má preboha znamenať. Žobrák len pokrčí plecami:
- Chudobná krajina, chudobní teroristi.
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Zeby pluckovy ziaci??? nato by sa mal mrknut inspektor
- sidewinder
- Kontaktovať užívateľa:
Rado predpokladam, ze to majitel predava lebo stratil hlavu.