Kniha navstev
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Kniha navstev
Treba dufat... v pondelok to udrie a bude jedna disciplina lepsia ako druha... a vo stvrtok sa uz nikomu nebude chciet lietat.
Odkedy chodim na sutaze stale iba dufam. Vlastne odkedy som lietacom. Ale teraz uz nie. Teraz verim ze niekto tam hore, kto to tam riadi, nema rad rogalistov a vzdy ked planuju sutaz, alebo pride vikend zariadi najhorsie pocasie. A ako napotvoru je krasne pred aj po sutazi.... Stratil som vsetky iluzie a zrejme si budem planovat dovolenky uplne v inych terminoch ako ma byt nejaka rogalisticka sutaz. Aspon mam zarucene ze bude pekne pocasie. Myslim ze to poradim aj cestovkam.
Edo, mylis, tentoraz minimalne pred sutazou nie je dobre pocasie. Na PG sutazi na Straniku, ktora "prebieha" teraz, je namiesto 100 prihlasenych pilotov iba 30 a aj ti sedia v krcme
U nas to predbezne vyzera tak, ze tiez budeme v krcme, ale doma
U nas to predbezne vyzera tak, ze tiez budeme v krcme, ale doma
Tak asi vyzera ze zacnem hrat sach. Nebudem zavisli na pocasi, mozem sediet v krcme, rovnako ako pri lietani budem rozmyslat nad taktikou a rozhodovat sa aspon 2 kroky dopredu a aby bola nahrada za lietanie co najdokonalejsia vyfajcim pri tom par cigariet marisky aby som dosiahol priblizne rovnake opojenie ako z lietania a po dobrej hre si dam zasluzene pivo. Nezalozime sachovy kruzok?
Edo teda chces povedat, ze jeden joint ma ten isty efekt ako napr. svahovacka na dubine, a to mi hovoris teraz? Prinesiem sachy ty dones matros a polietame
Laminar 13 R ...
Ivan ....
Dobre Ivan. Zijdeme sa u Rada pri simulatore...ak by nahodou ten matros nezabral.
- sidewinder
- Dátum registrácie: St Sep 19, 2007 9:00 am
- Kontaktovať užívateľa:
A pred fajkou travy? ci az po?
Stranik Open zruseny. Ivan tak v ktorej krcme sa zhulime?
Straník Open is Close .....
hm, close je blizko..... Uz nicomu nerozumiem
Juraj ...... Napísal: Sob, 08. Máj 2010 4:59 ???
To si prišiel z nočnej ???
To si prišiel z nočnej ???
Zajtra Slubica???